Jump to content
Upgrade na v5

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Duguješ nam thought/search process, mada već vidim da je "african cities population >million" :hihi:

• Replies 39.2k
  • Views 921k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Duguješ nam thought/search process, mada već vidim da je "african cities population >million" :hihi:

Ufff prvo sam gugala singers with same last name as african cities, pa sam tu fejlovala, pa sam opet procitala hint, pa mi pao napamet Pharell i N.E.R.D (a ima hit(ove) sa Daft Pankom), ali nisam nasla nista odgovarajuce i reko pa Daft Pank je 100% i onda sam guglala Daft Punk features i izadje mi Casablancas reko AJAOOO i dalje je bilo lako

Volim ovo sranje, iako mi je jasno da zvucim kao 1/1 crazy person

draga pojeo sam decu

darling I eat children

neću, ne mogu danas da pogađam/crtam

:cry:

2 hours ago, Midgeta said:

O ne :cry:

Oh, ja mislio knjiga.:ohmy:

2 hours ago, Midgeta said:

Volim ovo sranje, iako mi je jasno da zvucim kao 1/1 crazy person

drugs heroin GIF by Holmes & Watson

Šta iscrta ovaj čovek, bože sakloni, ja bih nacrtala mačku koju je zgazio auto a ona kao, kul sam bro, imam još osam a odozgo (ili odozdo, more likely) je zovu i signaliziraju da se ne loži bezveze, nema devet nego JEDAN. 

2 minutes ago, munze said:

Oh, ja mislio knjiga.:ohmy:

Nije, nego Kumson zeza :sad:

4 minutes ago, Valkyrie said:

drugs heroin GIF by Holmes & Watson

Šta iscrta ovaj čovek, bože sakloni, ja bih nacrtala mačku koju je zgazio auto a ona kao, kul sam bro, imam još osam a odozgo (ili odozdo, more likely) je zovu i signaliziraju da se ne loži bezveze, nema devet nego JEDAN. 

Može i tako :hihi:

ja da nisam zado ne bih pogodio za hiljadu godina

msm đoković

:blink:

Ok onaj levi deo crteza, to je top i ima smisla, a Djovax mi nije jasan kako figurira nikako