Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

necu da priznam jer mi se cini da cemo imati lep, precizan odgovor soon...
ooo, daaa. ono je pisano, dok nisam videla ova 2 lepa postića :D
  • Replies 42.3k
  • Views 989.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

neki bend na noma se zavrshava

sarkoma

Brao!

Valjano nacrtala Mary sarkom, mada je možda mogla nacrtat neku drugu kosketinu sem lobanje, to vas je kanda malo odvuklo. A i bilo je mesta za neku sisu na crtežu, vala.

Edited by dig_chohano

hell yeah!dakle - misterija norveške - sarkom - norveški death metal bend. ono bešenje je nevešti pokušaj da se nacrta cover njihovog albuma aggravation of the mind. stiže pitanje, samo da smislim.just for the record - da se zna kake žrtve podnosim za ovu igru, pre neg što sam dobila zadatak, stiglo dete odbabe, donelo kolenicu :wub: koja me sve vreme usamljena čeka, pored tegle rena, dok se ja igram ovde :D

Valjano nacrtala Mery sarkom, mada je možda mogla nacrtat neku drugu kosketinu sem lobanje, to vas je kanda malo odvuklo. A i bilo je mesta za neku sisu na crtežu, vala.
fala doture, no lubanji je bila namera da ukaže na smrt. a da sam nacrtala sisu, oma bi se na rak dojke asocirali svi. te eto, death metal bend je bio logičnije rešenje :lol: a oni, jamačno, nisu sise.

Edited by MaryPoppins

• Author

jadna kolenica :( nemas :heart:, m.edit: a da, primetila sam da je bilo nekih nepravilnosti oko zorgeovog zadatka. to ste tad uradili i nemojte vam se ponovilo. hitlerbi0.gif

Edited by kingmaker

idem da kakim vracam se brzo

jadna kolenica :( nemas :heart:, m.
ajde, de - bar nema sarkom. kolenica. bolje joj je sa mnom :)
idem da kakim vracam se brzo
idi bre u q
  • Author
ajde, de - bar nema sarkom. kolenica. bolje joj je sa mnom :)
mislila sam 'jadna zapostavljena kolenica'. naravno da joj je bolje s tobom.
jadna kolenica :( nemas :heart:, m.edit: a da, primetila sam da je bilo nekih nepravilnosti oko zorgeovog zadatka. to ste tad uradili i nemojte vam se ponovilo. hitlerbi0.gif
poslala zadatak. kad smo već kod nepravilnosti, jel može da se uvede pravilo da nema naknadnog editovanja/brisanja odgovora?
mislila sam 'jadna zapostavljena kolenica'. naravno da joj je bolje s tobom.
:blush: ne kapiram najbolje kad sam gladna, a u prisustvu objekta obožavanja. odo'.

Edited by MaryPoppins

crtambrzo ce biti

edit: a da, primetila sam da je bilo nekih nepravilnosti oko zorgeovog zadatka. to ste tad uradili i nemojte vam se ponovilo. hitlerbi0.gif
Pa otišli i odneli ključ... morali smo da obijamo. <_<
  • Author
kad smo već kod nepravilnosti, jel može da se uvede pravilo da nema naknadnog editovanja/brisanja odgovora?
moze, ja se slazem. smatrajte uvedenim gornje pravilo. zvace se mp pravilo.