Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

al gde norveska?
i meni se ucinilo da je zastava, al posle pomislih da je mozda kovceg. Meri, rastumači molim te.
Rak, kancer.
užasno blizu, da, sad još da preciziraš kakav/koji. e tu pomaže leva slika. recimo.

pa ima i mapica

da nije danska? trulež?

i meni se ucinilo da je zastava, al posle pomislih da je mozda kovceg. Meri, rastumači molim te.
norveška, jašta je čak sam je i nacrtala. kako ne prepoznaješ? :lol:
pa ima i mapica
aaaa... to je mapa! :rolf:

kvislinzi ( raspevani):mellow:

Edited by Mancunian

.. ma ništa...

Edited by Kelt

onda meri ne zna kako izgleda danska na karti
možda, ali sam i dalje crtala norvešku. na prethodnoj strani, hartman nadomak rešenja.hartman editovao u međuvremenu, sad ja ne znam šta da radim. di je sad onaj vampir? angry.giftreba zabraniti editovanje u svrhu brisanja na ovom topiku.

Edited by MaryPoppins

onda meri ne zna kako izgleda danska na karti
:Pma nisam uopšte bio prepoznao da se radi o mapi

e pa ne mogu da pogodim pojam, al meri, super ti je stolnjak.

možda, ali sam i dalje crtala norvešku. na prethodnoj strani, hartman nadomak rešenja.hartman editovao u međuvremenu, sad ja ne znam šta da radim. di je sad onaj vampir? angry.giftreba zabraniti edit na ovom topiku.
pa jel jeste konclogor?

pa nije konclogor. prethodno je napisao rak (stoji u kvotu mog posta) i posle obriso i napiso logor...

Edited by MaryPoppins

melanom

malignitet?