Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Pokušao sam predstaviti sa Age of aquarius, možda je trebalo malo kose da dodam

• Replies 44.1k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Just now, Midžeta said:

Aaaa ovog je vec zadavao Surfjana

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Bio je izvođač već, bar jednom, čini mi se prošle godine.

A ime naučnika, da čujem?

Spoiler

image.png

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pokušao sam predstaviti sa Age of aquarius, možda je trebalo malo kose da dodam

Ma odlično si se snašao, ko ih jebe.

Ja bih probao neku scenu iz Age of Empires, samo da centralni lik diže bradvu u vazduh.

Mislim da Weenie pravi tolike pauze na topiku, jer smišlja naslove koji sadrže reči kao što je adz

Bravo Boksi!!! ziga

Pazi kad mi je prva asocijacija bila Age of Aquarius, nisam htela ni da probam sa tim ali to znači da je odlično nacrtano!

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Mislim da Weenie pravi tolike pauze na topiku, jer smišlja naslove koji sadrže reči kao što je adz

Znaš šta, pitao sam Midžetu da li da ti zadam Suede pesmu, jedna reč, ime nekog nebitnog sela na 40 km od Londona u kom ima istoimeni zoološki vrt. Ona mekog ženskog srca rekla nemoj, previše je, žao mi Litvanca

A pravio bi adz od blata!

455 stanovnika ima mesto, jebote isuse

Nigde se ne pominje u tekstu pesme.

Ko hoće, neka pogađa za bonus poene.

Jeste, ja sam čak pitala Vinija wtf je ta reč even i dobila objasnjenje da je to neko selo kod Londona, začudila sam se kad sam videla da nije to zadato, a krv bi propišali i za crtanje i za gađanje sa tim

Možda to i ne bi bilo tako teško, oznaka na mapi kod Londona + hint na Suede, npr. neka koža ili Suedehead.

Pazi kad hoćete da sledeći zadatak stvarno zakosti da ne znamo gde smo

Boksiju stigli gosti. Poručio sam im jednu sikterušu

17 minutes ago, Midžeta said:

Pazi kad hoćete da sledeći zadatak stvarno zakosti da ne znamo gde smo

Ne može, sad je kasno, demistifikovali smo do pola:

Ali ima kosaka i kosaka...

Ima, ima, kako nema, vec vidim kako se raspadamo i kopamo neki naslov dok ti hranis Weeniciusa Jr-a

IMG_8116.jpeg