Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

Nisam ovo čitao, ali je poznato. Mogao si i ti da znaš, starije je od '65. sleep

Budem li čekao zadatak još sat vremena, biće vam grujica do uveče.

• Replies 43.6k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, Seabass said:

Grujica opet pogodijo. Nacitan.

Dajte sad nesto i za nas, siroke narodne mase.

Vala kad pogadjate muziku ne jedim se, muziku pratim na sebi svojstven nacin. Ali za te knjige sto ne pogadjam sam shetered.

Stiže zadatak!

Lomim se između pesme i knjige, lakšeg i težeg...

Moraćeš da prelomiš!

Mel, hteo sam ovde da te poguram do cilja, ali imam prazan hod do 11, sedim u kafiću pa rekoh da ne visim na telefonu i prisluškujem druge stolove čuku vremena.

Edited by kralj

Za ovo ne bih ni ja znala, ali bio zadatak u jednom čitalačkom klubu pre nekoliko godina. Taman smo se zahuktale i prekide nas korona.

3 minutes ago, kralj said:

Moraćeš da prelomiš!

Mel, hteo sam ovde da te poguram do cilja, ali imam prazan hod do 11, sedim u kafiću pa rekoh da ne visim na telefonu i prisluškujem druge stolove čuku vremena.

Hurry Up Push GIF

Edited by Boksi

5 minutes ago, kralj said:

Nisam ovo čitao, ali je poznato. Mogao si i ti da znaš, starije je od '65. sleep

Budem li čekao zadatak još sat vremena, biće vam grujica do uveče.

dry

Ode zadatak, laganica za petak.

Bas je lako, izlemurisao bih, ali nemam vremena. Biće brzo.

20250620_105215.jpg

If I Can Dream

1/4

once upon a dream

Isto 1/4