Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

The Damned; Smash it up Part 1 and 2

• Replies 43.1k
  • Views 1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Vidi ga sad, pa poslušala sam tvoj savet @kralj iako sam (podrazumeva se) sama znala bolje.

9 minutes ago, General Melchett said:

The Damned; Smash it up Part 1 and 2

Bravo bravo Generale!!! ziga

Bukvalno sam povezao kada ste rekli Sibijeve afinitete i London. Skoro mi burazer koji ih je dosta slušao rekao da je nedavno umro Brian James. Imao je nasnimljenu kasetu, ali je samo pisalo SMASH it up!

4 minutes ago, STARMAN said:

Vidi ga sad, pa poslušala sam tvoj savet @kralj iako sam (podrazumeva se) sama znala bolje.

Koji savet? Radi kako misliš, taj? gospode

Simpatično si predstavila da je part 1 instrumental, al ko ne zna stvar, može sa tim da se slika. Doduše, pojma nemam koje se sve tehnike pogađanja koriste.

Super si nacrtala, pogodilo se relativno lako, smiri se, spravi letnji koktel i okreni sestru, pitaj je za zdravlje.

Generale, povratak u stilu Odiseja! thumbup

9 minutes ago, General Melchett said:

Bukvalno sam povezao kada ste rekli Sibijeve afinitete i London. Skoro mi burazer koji ih je dosta slušao rekao da je nedavno umro Brian James. Imao je nasnimljenu kasetu, ali je samo pisalo SMASH it up!

Da, umro pre par meseci, hteo sam u to ime da zadam nešto njihovo ili kasnije što je prštao, ali nisu naročito crtački naslovi. Ajde, bar su odsvirali skupa nešto u poslednjih par godina.

Evo pesmetine:

Zar nije pravilo da se naglasi ako je dio naslova u zagradi? Ili je opcionalno?

Ne bih ovako nikad pogodio, ovo je za mene 3 words song.

Originalno su bile dve pesme na prvom studijskom izdanju, posle su ih uvek izvodili integralno i u svim lajv i kompilacijskim izdanjima koje sam susro, potpisivali su ih kao jednu uz dodatak parts 1&2, nekad sa zarezom, nekad u zagradi, nekad bez ičega.

17489628981456317638274732413342.jpg

Smeši Tap bi bilo i teže za pogađanje i dosadnije za crtanje, ovako je ispalo i kreativnije i lakše.

15 minutes ago, kralj said:

Originalno su bile dve pesme

Ovo je definitivno edge case gdje bi se pravila morala ispitati sudskim procesom.

Kako god, it's over. Idemo dalje.

Generale, sto se cini?

Just now, Seabass said:

Ovo je definitivno edge case gdje bi se pravila morala ispitati sudskim procesom.

Da zakažemo veštačenje?

Dobila sam slobodu da crtam sa ili bez Parts 1 & 2, meni je delovalo da ćete lakše pogoditi ako bude sa. Možda sam pogrešila ali sigurno nisam, jer si ti bukvalno iz prve pogodio baš te dodatne delove, a i Generalu vidim nije smetalo da pogodi.

Onda je zadavač iskomplikovao sa instrumentalom i ostatak je istorija.

6 minutes ago, Seabass said:

Kako god, it's over. Idemo dalje.

Generale, sto se cini?

Mator čovek, a loži me da pišem pokajnička pisma o namerama. sleep

2 hours ago, General Melchett said:

E bilo je lepo i ovo vreme kaseta. Pre par godina sam našla neke svoje stare kasete, bila je jedna sa 60 minuta kontinuirano nasnimljenog Psycho killer isuse.

A tek Commodore 64 kasete. heart

Ma bez brige, to ja samo bezveze gundjam jer sam sad tih godina. Ne obazirite se, totalno sam neozbiljan.

20250603_2232403797366937581352355.jpg

Evo sledeceg zadatka.

sky dance