Jump to content

PPPictionary

Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Featured Replies

• Replies 42.4k
  • Views 995.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

The Alchemist?

Ovo je bilo manje strasno nego što sam očekivala kad sam okačila ovaj nemidžimal uradak

Procito sam to sranje. Zabavnije mi je bilo kad sam vadio umnjak.

Just now, Midžeta said:

Ovo je bilo manje strasno nego što sam očekivala kad sam okačila ovaj nemidžimal uradak

Slovo A na pocetku je jebiga dobar hint.

Bez zurbe Midz, crtam sutra uvece tek, nemam snage veceras, komiran sam.

4 minutes ago, Seabass said:

A verovatno smo svi pročitali, bila je na svakom ćošku.

9 hours ago, Seabass said:

9 hours ago, STARMAN said:

A verovatno smo svi pročitali, bila je na svakom ćošku.

Procitala sam neki clanak kako je Alhemicar na listi 10 najprodavanijih knjiga svih vremena, ono Biblija, Kuran itd i Alhemicar.

Eto, morala sam nesto da uradim sa tom informacijom.

Da, bilo je skoro i na onoj temi sa mapama:

image.thumb.png.583af0a2c69f5401f6eb45b1fa720c8b-1.png

I Mali princ je očekivano na listi, ja ga bar imam u 4-5 primeraka.

The Alchemist je bas ono kvazi-spiritualno njesra, zao mi je sto sam potrosio vrijeme citajuci. Dok mi je The Lord of the Rings leglo super. Ja sam procitao TLOTR tek nekad '97-98, ali prije filmova. I necu nikad zaboravit, tih dana sjedim u pubu sa par drugara, gulimo pinte cijeli dan i kazem da citam TLOTR i da sam odusevljen, a ovaj veli: "aaa, cita sam ja to, to je nesto ka strumfovi, samo dublje". Pao sam na dupe tad od smijeha, i nikad nece prestati biti smijesno.

11 minutes ago, Seabass said:

The Alchemist je bas ono kvazi-spiritualno njesra, zao mi je sto sam potrosio vrijeme citajuci. Dok mi je The Lord of the Rings leglo super. Ja sam procitao TLOTR tek nekad '97-98, ali prije filmova. I necu nikad zaboravit, tih dana sjedim u pubu sa par drugara, gulimo pinte cijeli dan i kazem da citam TLOTR i da sam odusevljen, a ovaj veli: "aaa, cita sam ja to, to je nesto ka strumfovi, samo dublje". Pao sam na dupe tad od smijeha, i nikad nece prestati biti smijesno.

Ja sam alhemicara prvi put cital akad sam imala sta znam 15-16 godina i to sam mislila da je genijalno. Sledeci puta kad sam uzela knjigu bilo je sta je ovo koji moj.

Tako da me bas pogodilo u metu kad sam videla na listi. Mislim da je to posluzilo da otme tesko steceni dzeparac tinejdzerima, prakticno prevara.

Meni je dala da procitam jedna zenska i procitao sam jer sam bio young, dumb and full of cum, ali nisam bacio pare.

Što ste takvi, ima tu mudrih saveta i životnih lekcija lol

1. "Budi hrabar. Preuzmi rizik. Ništa ne može zameniti iskustvo."

2. "Ljudi žele da promene sve, a istovremeno žele da sve ostane isto."

3. "Ljudi su u bilo kojem trenutku svog života sposobni da rade ono o čemu sanjaju."

4. "Morate shvatiti da ljubav nikada ne sprečava čoveka da se drži svoje prave svrhe. Ako odustane od te potrage, to je zato što to nije bila prava ljubav ... to je ljubav koja govori jezikom sveta. "

5. "Ako želite da vidite dugu, morate naučiti da volite kišu."

6. "Suze su reči koje treba da budu ispisane."

7. "Ako ste dovoljno hrabri da kažete ZBOGOM, život će vas nagraditi sa novim ZDRAVO."

8. "Potrebni su veliki napori da se oslobodite sećanja.

9. "Kada nisam imao šta da izgubim, imao sam sve. Kada sam prestao biti ono što jesam, našao sam se."

10. "Očekivanje bola. Zaboravljanje bola. Ali neznanje koju odluku treba da donesem ponekad može biti i najteže"

11. "Ako mislite da je avantura opasna, probajte rutinu. Smrtonosno je."

12. "Postoji mogućnost da se ostvari san koji život čini zanimljivim."

13. "Strast natera osobu da prestane da jede, spava, radi, oseća mir. Mnogo ljudi se uplaši jer, kad se strast pojavi, ona ruši sve stare stvari koje mu se nađu na putu. Niko ne želi da se njegov život pretvori u haos."

4 minutes ago, STARMAN said:

9. "Kada nisam imao šta da izgubim, imao sam sve. Kada sam prestao biti ono što jesam, našao sam se."

Ovo kao iz neke pjesme Mitra Mirica ili Sinana Sakica. Taj vajb.