Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted (edited)

Pravila:Pojmovi koji se crtaju su isključivo iz kategorija osoba, radnja, forumaš, mesto ili životinja.Anex pravila u skladu sa Protokolom o pravima i slobodama čoveka (by Suzana):Kategorije mogu biti i pesme, izreka, poslovica, pojava... dakle, sve! Ne želimo da ograničavamo kreativnost, važno je samo naglastiti kategoriju. Osoba koja pogodi sledeća crta. Pojam dobija od osobe koja je postavila prethodni zadatak (ta osoba naravno nema pravo da pogađa u tom turnu). Dopušteno crtanje u Paintu (miš, olovčica, svejedno) ili na papiru pa potom skenirano ili fotografisano. Zabranjena je upotreba alfanumeričkih znakova, kao i crtanje avatara u kategoriji forumaš.Aj sad, rezač u ruke pa čilo!NAGRADE:Nagrada na kraju svakog tromesečja je zlatni host, a za godišnjeg pobednika bghostov uramljen crtež i majica ppp, na poleđini napisano 'flegma was here'. - Zlatni sponzor nagrade - Kingmaker Nagrada za svako kršenje pravila i PM šaputanje je dvadesetčetvoročasovno ograničenje postovanja na pdf Fitness. - sponzor nagrade dig chohano

@ host: ovo je zbilja tvoj pictionary score?
imamo toga jos, ali evo ovog... zatvorenih ociju.scan0006ps3.jpg+drugi autori:scan0008se7.jpgscan0011yj4.jpg Edited by kingmaker
Posted

oho, ovo su malo složeniji pojmovi. šta je ono, čelistica? crtež sa egzekutorom i žrtvom je :Hail:

Posted (edited)
scan0008se7.jpg
Paket aranžman - priča sa Rastkom Lupulovićem? Edited by dig_chohano
glup sam
Posted
oho, ovo su malo složeniji pojmovi. šta je ono, čelistica? crtež sa egzekutorom i žrtvom je :Hail:
ne; a egzekutora i zrtvu... pa bravo za tebe, mi smo mislili da je nesto drugacija radnja u pitanju...
Paket aranžman - priča sa Rastkom Lupulovićem?
ne, dalje
Posted
ne, dalje
"Ne spavaj mala moja muzika dok svira"...
Posted

nije. moram da kazem da su pisica i sisice dodati naknadno, ali je asocijacija i bez toga super. a pretpostavljam da ste provalili čekić na onom crtezu?

Posted
nije. moram da kazem da su pisica i sisice dodati naknadno, ali je asocijacija i bez toga super. a pretpostavljam da ste provalili čekić na onom crtezu?
ja ne. mislio sam da je vrlo jednostavan lavirint.
Posted
scan0011yj4.jpg
"Jedan Pirke je morao biti ubiven."
Posted

poslednja igra leptira

Posted
ja mislila da je sikirče :lol:
Posted (edited)
poslednja igra leptira
nebrušeni talent za pantomimu :D ono dvoje su nekakav duet, orkestar? Edited by Nicol
Posted
nebrušeni talent za pantomimu :D ono dvoje su nekakav duet, orkestar?
samo cu reci: nisu dvoje, to je jedno
Posted

o, pa neki transvestit koji pjeva? ona pobjednica eurosonga iz izraela, dana international? :D

Posted

Nesto u vezi s Almodovarom... pih... <_<