Sir Oliver Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Pominjao sam vec pre nedelju-dve da sam ga sanjao kako mi obija stan. Uhvacen na delu Rekoh - sporedan lik. 1 izvršilac, takoreći. ^_^ Sugerišem da saznaš ko stoji iza njega i kome to odgovara? U ovom trenutku!
Dagmar Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jebote, kakvo sranje od reklame Samo ti je krivo sto su oni mladi a ti nisi (nisi, nisi). Bolje zguglaj nes'.
wall Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Nije čak ni to. Mator je i ne razume. Ovo je reklama za nas mlade i buntovne.
beatakeshi Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Kakvi su ovo podočnjaci na 0.06? Zašto nisu zvali Maćićku da je našminka?
Caligula Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) Ako se neko stalno reklamira na svim televizijama znači da ima para. A ako ima para, to znači da mu dobro ide. A dobro mu ide jer mnogi kupuju njegove proizvode. A kupuju njegove proizvode jer su verovatno kvalitetni ... Zaključak: ko se mnogo reklamira u kontinuitetu sigurno ima proizvod koji vredi ... Jeste ali qratz. Zato se Prolom voda ubi od prodaje, bez dinara potrosenog na reklamiranje. Uostalom, ako si probao neko limun-pivo (Jelen, Lav, vatever) slozices se da ce budala da popije i najgoru hemiju samo ako mu je televizor rekao da je to kul i da ce stogod i povaliti ako mlati flasom po plazi. Edited June 24, 2014 by Caligula
ordi Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Uostalom, ako si probao neko limun-pivo (Jelen, Lav, vatever) slozices se da ce budala da popije i najgoru hemiju samo ako mu je televizor rekao da je to kul i da ce stogod i povaliti ako mlati flasom po plazi. menstrualna krv je plava :D
Apdajk Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Oftopik jer nije domaća reklama, meni su spotovi za Turkish Airlines uvek odlični (ne umem da postavim YT) http://youtu.be/rTGrMnbv5W4
Аврам Гојић Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ljudi da li su Nestle frižideri i ranije pričali ili ja nisam primećivao? zvižde, blebeću, sačuvaj me Bože.
Caligula Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 ljudi da li su Nestle frižideri i ranije pričali ili ja nisam primećivao? zvižde, blebeću, sačuvaj me Bože. Progovorili ovog leta. Senzori mere masu prolaznika pa ako si dete cujes "ledene vockice!" a ako si stariji zvucnik nudi Nirvanu. Meni dobacio "kupi dva!"
Recommended Posts