beatakeshi Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) ne znam da li je već bilo i da li je pravi topik (premestite ako treba) http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=1185072 Edited April 2, 2014 by beatakeshi
slepa živana Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 primećujem novu seriju reklama za mobilne telefone, slogan je, druga priča. debelo dete priča kako se iznervira pa slaže lego kocke da se smiri ili tip i riba o pranju sudova u vezi... kudnt help mi vondr, šta je onda prva priča?
Caligula Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 (edited) Uh, odlicna. @zivana: ovo im je hedlajn od ranije ali su ga sada podigli na novi nivo. Meni se svidja koncept jer je razradljiv. Tipa, dokle vise price o Krimu, Rusima, Kosovu, Vucicima etc (prva prica) ajmo neke realisticnije, toplije, zivotne, druge price. Za jednog mobilnog operatera koncept je super. Edited April 6, 2014 by Caligula
stoka Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Da li je ova reklama genijalna ili beskrajno banalna, pa i vulgarna?
stoka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Jel ovo normalno što su slične reklame ili je u pitanju plagijat? SRPSKA: POLJSKA:
Dr Arslanagić Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Normalno je jer je vlasnik Marba i Lay's-a ista kompanija.
stoka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Normalno je jer je vlasnik Marba i Lay's-a ista kompanija. E, onda je u redu ...
Caligula Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Evo linka na odlican sajt koji kopa po plagijatima u advertajzingu, ima tu i srpskih agencija :D
Lezilebovich Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 hejt 1 : mnogo mi glupa nova reklama za neku banku u kojoj devojka kaže da joj od kada govori može sve bolje krenulo u životu. hejt veći : reklame za šveps nije za dečake, nego za muškarce i nije za devojke nego za žene. da postoji adekvatna zamena za tonic, odma' bi prestao da kupujem.
Dr Arslanagić Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 ima pepsijev evervess a mislim i da sinalco pravi tonik
Recommended Posts