April 2, 201411 yr ne znam da li je već bilo i da li je pravi topik (premestite ako treba) http://www.vreme.co.rs/cms/view.php?id=1185072 Edited April 2, 201411 yr by beatakeshi
April 5, 201411 yr primećujem novu seriju reklama za mobilne telefone, slogan je, druga priča. debelo dete priča kako se iznervira pa slaže lego kocke da se smiri ili tip i riba o pranju sudova u vezi... kudnt help mi vondr, šta je onda prva priča?
April 6, 201411 yr Uh, odlicna. @zivana: ovo im je hedlajn od ranije ali su ga sada podigli na novi nivo. Meni se svidja koncept jer je razradljiv. Tipa, dokle vise price o Krimu, Rusima, Kosovu, Vucicima etc (prva prica) ajmo neke realisticnije, toplije, zivotne, druge price. Za jednog mobilnog operatera koncept je super. Edited April 6, 201411 yr by Caligula
April 18, 201411 yr Jel ovo normalno što su slične reklame ili je u pitanju plagijat? SRPSKA: POLJSKA:
April 19, 201411 yr Evo linka na odlican sajt koji kopa po plagijatima u advertajzingu, ima tu i srpskih agencija :D
April 21, 201410 yr hejt 1 : mnogo mi glupa nova reklama za neku banku u kojoj devojka kaže da joj od kada govori može sve bolje krenulo u životu. hejt veći : reklame za šveps nije za dečake, nego za muškarce i nije za devojke nego za žene. da postoji adekvatna zamena za tonic, odma' bi prestao da kupujem.