Mile Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Inace, veoma mi simpaticna kampanja za čoko smoki... u svojoj tv verziji - sa zvukom - mi je nepodnošljiva.Pesmica... glas... neobjašnjivo su mi iritantni!Još jedna "visokostilizovana" reklama "u cool urban nice fazonu" (dosta ih se pojavilo kod nas... i sve liče ko jaje jajetu!) za Plazma kekssa sloganom: Pusti korak. Meni je to skroz Možda ja ne kapiram... nek me neko prosvetli!
Idioteque Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 el ima neko detaljniju informaciju sta je predvidjeno daaaaa...reklamira bilbord sa nabudzenom muskom prednjicom, te sloganom "veceras skida mrak" Mislim da su "Veceras" nove dnevne novine. Vec smrdi.
Quizmaster Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (edited) Bedni izgovor za reklamu, ono sranje za koka-kolu, klinac sa prvim brcicima i mamini bataciciA kod Hrvata isto ide cela reklama, samo dečko nije tamburaš već glazbenik Edited November 9, 2007 by Quizmaster
hooyadahoo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XS4F9_iuNV0
ducca Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 (edited) Evo, ko još nije ubeđen da je Kosovo zaboga Srbija da znate to za ubuduće i obavezno širite tu belosvetsku istinu po svom komšiluku a i šire, među nepoverljivom i NEPATRIOTSKI opredeljenom delu stanovništva. Sram da ih bude! http://fr.youtube.com/results?search_query=aktivni+centar+ Edited November 9, 2007 by ducca
FranziskaKafka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Zar nikog ne iritira ona reklama za pivo LAV, kada se cale (kao) suzdrzava da ne plane kad ugleda decka svoje cerke. :unsure:Cale je, inace, strava&uzas, narocito kad mu se naziru zubi...
Caligula Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Wonderbra TVC... i jedan interesantan print:
Recommended Posts