Jump to content

Reklame

Featured Replies

gandhipressvl5.jpg

Inace, veoma mi simpaticna kampanja za čoko smoki... u svojoj tv verziji - sa zvukom - mi je nepodnošljiva.Pesmica... glas... neobjašnjivo su mi iritantni!Još jedna "visokostilizovana" reklama "u cool urban nice fazonu" (dosta ih se pojavilo kod nas... i sve liče ko jaje jajetu!) za Plazma kekssa sloganom: Pusti korak. Meni je to skroz :huh: Možda ja ne kapiram... nek me neko prosvetli!

el ima neko detaljniju informaciju sta je predvidjeno daaaaa...reklamira bilbord sa nabudzenom muskom prednjicom, te sloganom "veceras skida mrak" :ph34r:
Mislim da su "Veceras" nove dnevne novine. Vec smrdi.
Bedni izgovor za reklamu, ono sranje za koka-kolu, klinac sa prvim brcicima i mamini batacici
A kod Hrvata isto ide cela reklama, samo dečko nije tamburaš već glazbenik :rolf:

Edited by Quizmaster

:pera:

Evo, ko još nije ubeđen da je Kosovo zaboga Srbija da znate to za ubuduće i obavezno širite tu belosvetsku istinu po svom komšiluku a i šire, među nepoverljivom i NEPATRIOTSKI opredeljenom delu stanovništva. Sram da ih bude! wink.gifhttp://fr.youtube.com/results?search_query=aktivni+centar+ :ph34r:

Edited by ducca

Durex durexbrunette.jpgdurexBlonde.jpg:)Outdoor:Formula-Bite-Billboard.jpgWWFdispenser.jpg

atoothforatoothuv2.jpg
box club
:lol:
:lol:
kreza.gif
desksgw0.jpgoverweightce1.jpguniversalmediamudqn2.jpgbusqp7.jpg
puddlesaustraliann1.jpgpuddlesitalyuh2.jpgpuddlesmallorcaxc5.jpg

Zar nikog ne iritira ona reklama za pivo LAV, kada se cale (kao) suzdrzava da ne plane kad ugleda decka svoje cerke. :unsure:Cale je, inace, strava&uzas, narocito kad mu se naziru zubi...

Wonderbra TVC... i jedan interesantan print:TrojanHorse.jpg