Zli Gli Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ovaj sto je slomio Jelen tocilicu http://www.jelenfootball.com/tekst/58/37/Jelen_spotovi.html
invizionar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 reklama za Coca-ColuSitkom apsurda at it's best.Gari Sajnfeld samo što se nije roknuo.
morgana Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 proganja me 'njupa njupa supa'.isto. njupa njupa supa ze sve tvoje snove (?!)
Mancunian Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 jesje, bas je :) ... Vise zbog Ordera, nego zbog reklame, al ajd...
eye of the beholder Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 zar taj mali i dalje "sedi na wc solji"dokle vise ...jbt, to dete je sad pred kraj puberteta ..garant
PussyGalore Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ovo je nesto najdrazesnije sto sam videla.ma carobno!http://www.youtube.com/watch?v=LUWiXdBbEao...ated&search
Linda Lee Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 LM, po prvi put me reklama za Coca-Colu razočarala, uopšte ne razumem o čemu se tu radi. Još onaj veštački smeh I da-da-Dača se vratio Da dodam da sam pre nekih sat vremena (umalo mi nisu presele Vesele 70e) videla neku gadost koja se zove MTS News. Isuviše je bolno i neprijatno opisivati o čemu je tu reč.
bios Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nije loša ona fora sa patuljcima koji se žale da septička jama bazdi. Valjda nisu smorili sa tim. Ne gledam baš mnogo TV pa ne znam.
Zizou Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Malopre videh Milku Canić u nekoj reklami za voćni jogurt. Rekla je dobro veče ili tako nešto, već zaboravih pošto sam bio fasciniran time da je prozborila nešto.
mraki Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Da dodam da sam pre nekih sat vremena (umalo mi nisu presele Vesele 70e) videla neku gadost koja se zove MTS News. Isuviše je bolno i neprijatno opisivati o čemu je tu reč.Da, video sam i ja taj MTS news u par navrata, i to razlicite epizode cini mi se... Uopste, hejt za mobilne operatere, bas preterase.Svaki reklamni blok pocinje i zavrsava Telenorom...
Linda Lee Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Malopre videh Milku Canić u nekoj reklami za voćni jogurt. Rekla je dobro veče ili tako nešto, već zaboravih pošto sam bio fasciniran time da je prozborila nešto.
Recommended Posts