Jump to content

Reklame

Featured Replies

1 hour ago, barfly said:

YouTube je trenutno nepodnošljiv, jer je svaka druga reklama za Expo. Jebem ti ponosne domaćine. :puke:

https://adblockplus.org/

Hvala drugari, nego mi je problem komp na poslu, a ne smem da čeprkam po njemu. Nerviraju me samo te Expo reklame, pa ću izdržati dok ne prođu.

5 hours ago, barfly said:

Hvala drugari, nego mi je problem komp na poslu, a ne smem da čeprkam po njemu. Nerviraju me samo te Expo reklame, pa ću izdržati dok ne prođu.

Trebalo bi da mozes da ubacis extenziju u browser. Npr. ublock origin u chrome.

Radi savrseno. Primetio sam da sad kad ga Youtube blokira (hehe blokira ad-bloker) treba mu mozda dan dva da prevazidje i opet radi.

6 hours ago, Shan Jan said:

Trebalo bi da mozes da ubacis extenziju u browser. Npr. ublock origin u chrome.

Radi savrseno. Primetio sam da sad kad ga Youtube blokira (hehe blokira ad-bloker) treba mu mozda dan dva da prevazidje i opet radi.

Zbog ovoga sam pre nedelju dana deinstalirao UBlock i prešao na AdGuard. Možda je samo trebalo da sačekam par dana, ne znam...

Staviću ublock u ponedeljak, pa će onda imati 10 dana da prevari Yućub. Osim ako i on ne radi za praznike. :sleep:

• 4 weeks later...

:heart:

• 5 weeks later...

Kompilacija animiranog EPP-a iz studija Veljka Bikića koji je za sobom tokom osamdesetih i devedesetih ostavio veliki broj nezaboravnih reklama. Otprilike sve domaće animirane reklame iz tog perioda su njegovo delo:

• 3 weeks later...

onaj džingl od šljamsung reklame što je N1 umiksao u svaku jebenu tranziciju od epp-a ka redovnom programu baš smara.

neki ženski rep, presečen ogavnim muškim falsetom.

utiče mi baš loše na kvalitet života 😔