vladavsnarod Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Ma mislio sam na samu reklamu. Mada kako su svi sa reklame i predavači, kontam da im je i honorar verovatno podnošljiv. Što se masterklasa tiče, čekam ove arhineprijatelje da krenu pa da postanem lider
slepa živana Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 9 minutes ago, msv said: Samo kašika pa zamisli da upropaste više 1
msv Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 2 hours ago, slepa živana said: pa zamisli da upropaste više Ne, nego samo kašikom se jede nutela što se mene tiče 2
Tpojka Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Knjaza Romatični mi je dobar kad ga samo negdje s TV-a čujem. A evo i bisera reklamne misli pokupljenog usput
msv Posted March 20, 2022 Posted March 20, 2022 Kako ide na ganglije ova Globaltelova reklama sa QR kodom...
Lezilebovich Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Sramim se priznati, ali meni super ova chipsy reklama sa gostima i pomeranjem glave i stihovima 2 1
Arkadija Posted May 20, 2022 Posted May 20, 2022 (edited) Što mi na živce ide reklama za mts, sa decom koja maštaju kako će izgledati budućnost, teleport i komunikatori i sl. Jbt, klinci voze bajs sa banana sedištem koji su bili popularni 80-ih, a onda se u sadašnjosti pojave mladi hipsteri od jedva 20 godina koji žive tu budućnost, kao društvo se okupilo na istom mestu da prave vatromet. Zar ni jedan mag marketinga ne shvata da su svi rođeni u 21.veku, rođeni sa mobilnim telefonom u ruci??? Pa čak i oni rođeni 90-ih nisu imali takva maštanja, jer su mobilni već postojali.. Ili nije bilo sredovečnih glumaca na lageru kada su snimali reklamu? Edited May 20, 2022 by Arkadija 2
Recommended Posts