October 6, 20213 yr 18 minutes ago, slepa živana said: kaže, i pokret oka aaaa navika verovatno im nije odgovarao ovaj erotski momenat iz originala, ispod stola dodir tvoga kolena, pa su nešto skarabudžili, a da se ne čuje "prevara ko navika". Glavno je da se ne poveže banka sa prevarom...
October 8, 20213 yr Rio Tinto ima reklame. Razume našu zabrinutost i želi da zajedno vodimo računa o životnoj sredini zarad budućnosti. Možda i nije novo, ali ja prvi put vidim. Ono, nije ni neko iznenađenje, logičan potez zapravo. Edited October 8, 20213 yr by mraki
October 9, 20213 yr Rio Tinto ima reklame. Razume našu zabrinutost i želi da zajedno vodimo računa o životnoj sredini zarad budućnosti. Možda i nije novo, ali ja prvi put vidim. Ono, nije ni neko iznenađenje, logičan potez zapravo. Sad su krenuli, snimili pre mesec-dva... ... Shiit has hit the fan
October 9, 20213 yr Ko li im je radio reklamu ? btw imaju i FB nalog koji ima cudnu strategiju community managementa - nit odgovaraju, nit brisu postove...bice da je kao i obicno ostavljeno nekom portiru da se time bavi
October 9, 20213 yr Ko li im je radio reklamu ? btw imaju i FB nalog koji ima cudnu strategiju community managementa - nit odgovaraju, nit brisu postove...bice da je kao i obicno ostavljeno nekom portiru da se time bavi Brišu postove, e sad koliko su ažurni nemam pojma... ... Shiit has hit the fan
October 9, 20213 yr 11 minutes ago, jorma shparga said: Ko li im je radio reklamu ? kampanju, asaf eisin a fb executive group
October 9, 20213 yr 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kampanju, asaf eisin a fb executive group matijasevic da im vrati pare !
October 16, 20213 yr On 9.10.2021. at 21:12, jorma shparga said: Ko li im je radio reklamu ? btw imaju i FB nalog koji ima cudnu strategiju community managementa - nit odgovaraju, nit brisu postove...bice da je kao i obicno ostavljeno nekom portiru da se time bavi Ja cuo da je OLAF&MCATEER
November 19, 20213 yr Podseti me jedan drugi topic. Jebote, koliko su retardirane sve ove reklame za probiotike. Ovaj lik je valjda neki glumac… baš težak transfer blama.
November 19, 20213 yr Podseti me jedan drugi topic. Jebote, koliko su retardirane sve ove reklame za probiotike. Ovaj lik je valjda neki glumac… baš težak transfer blama.
November 20, 20213 yr On 19.11.2021. at 1:38, mraki said: Podseti me jedan drugi topic. Jebote, koliko su retardirane sve ove reklame za probiotike. Ovaj lik je valjda neki glumac… baš težak transfer blama. Pa namerno su stavili takvu reklamu baš za probiotik.