msv Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 18 minutes ago, slepa živana said: kaže, i pokret oka aaaa navika verovatno im nije odgovarao ovaj erotski momenat iz originala, ispod stola dodir tvoga kolena, pa su nešto skarabudžili, a da se ne čuje "prevara ko navika". Glavno je da se ne poveže banka sa prevarom...
mraki Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 (edited) Rio Tinto ima reklame. Razume našu zabrinutost i želi da zajedno vodimo računa o životnoj sredini zarad budućnosti. Možda i nije novo, ali ja prvi put vidim. Ono, nije ni neko iznenađenje, logičan potez zapravo. Edited October 8, 2021 by mraki
Frank Pembleton Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Rio Tinto ima reklame. Razume našu zabrinutost i želi da zajedno vodimo računa o životnoj sredini zarad budućnosti. Možda i nije novo, ali ja prvi put vidim. Ono, nije ni neko iznenađenje, logičan potez zapravo. Sad su krenuli, snimili pre mesec-dva... ... Shiit has hit the fan 1
jorma shparga Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ko li im je radio reklamu ? btw imaju i FB nalog koji ima cudnu strategiju community managementa - nit odgovaraju, nit brisu postove...bice da je kao i obicno ostavljeno nekom portiru da se time bavi
Frank Pembleton Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ko li im je radio reklamu ? btw imaju i FB nalog koji ima cudnu strategiju community managementa - nit odgovaraju, nit brisu postove...bice da je kao i obicno ostavljeno nekom portiru da se time bavi Brišu postove, e sad koliko su ažurni nemam pojma... ... Shiit has hit the fan
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 11 minutes ago, jorma shparga said: Ko li im je radio reklamu ? kampanju, asaf eisin a fb executive group
jorma shparga Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kampanju, asaf eisin a fb executive group matijasevic da im vrati pare ! 1
Frank Pembleton Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 On 9.10.2021. at 21:12, jorma shparga said: Ko li im je radio reklamu ? btw imaju i FB nalog koji ima cudnu strategiju community managementa - nit odgovaraju, nit brisu postove...bice da je kao i obicno ostavljeno nekom portiru da se time bavi Ja cuo da je OLAF&MCATEER
mraki Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Podseti me jedan drugi topic. Jebote, koliko su retardirane sve ove reklame za probiotike. Ovaj lik je valjda neki glumac… baš težak transfer blama.
stajebrebilo Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 To ti je Klisura, od majke Milijarde i tate Maradone 2
mlatko Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Podseti me jedan drugi topic. Jebote, koliko su retardirane sve ove reklame za probiotike. Ovaj lik je valjda neki glumac… baš težak transfer blama. 1 2
Milošica Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 On 19.11.2021. at 1:38, mraki said: Podseti me jedan drugi topic. Jebote, koliko su retardirane sve ove reklame za probiotike. Ovaj lik je valjda neki glumac… baš težak transfer blama. Pa namerno su stavili takvu reklamu baš za probiotik. 1
Tinman Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Koliko vidim od 18$ mesečno, a naplaćuje se na godišnjem nivou.
Recommended Posts