Jump to content

Reklame

Featured Replies

Meni su ove Jokic guarana reklame sve bolje. Ne razumem maltene nista vezano za marketing/advertajzing ali mislim da su ipak trebala muda da se snim ova reklama, umesto one u kojon Jokic daje kos, uzima peskir, otvara guaranu i uzdise prema kameri.

pogledaj reels na insta, ili tik tok

reklama je za konzumente tih platformi

Ne vredi, retardirano mi je iz kog god ugla da posmatram. 
Ne sećam se neke toliko gadne kampanje skoro.
Sve i da Jokić nikako nije hteo i mogao da snima, mogli su nešto animirano sa sovicom ili šta već, ali ne ovo. 
Od novijih mi na pamet pada ona debilana za Macho sladoled gde na najbanalniji mogući način podilaze YT i TikTok generaciji, ali čak i to deluje smislenije.

Edited by mraki

mislim da vecina publike, ili bar svestan njen deo, debelo prezasicena finom animacijom, ceni i tu jednu neku sirovost izvedbe unsure.gif

oni prosto ne pamte doba kad nije moglo bolje [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

To je mimertajzing (ja smislio). 

Cringe worthy pokušaj matoraca, doajena strategic-a i ostalih beskorisnih kategorija marketinga da utiliziraju mim u privlačenju mladaca. Oni su analizirali pop content i u mestu se zajebali. Smrt advertising-a je bolna i duga baš kao i noć reklamoždera. 

Meni Jokić tv reklame baš dobre. Ove na bilbordima baš i ne.

:lolol:

U3sfmmw.jpg

ovo je toliko glupo da bukvalno zaboli dok gledaš

meni dobra

:blush:

poslušajte kako su prepravili hit Eve Braun (oko petnaeste sekunde)... a baš sam čekao taj deo "prevara k'o navika"  :isuse:

Šta uopšte kaže tu, jedva čujem? Ime kao navika?

On 4. 10. 2021. at 9:07, copkillah said:

ovo je toliko glupo da bukvalno zaboli dok gledaš
Šo? Sad će bar izbori za misice biti iskreniji, konkurentniji jerbo unosniji.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

On 5. 10. 2021. at 21:59, mraki said:

Šta uopšte kaže tu, jedva čujem? Ime kao navika?

kaže, i pokret oka aaaa navika :lol:

verovatno im nije odgovarao ovaj erotski momenat iz originala, ispod stola dodir tvoga kolena, pa su nešto skarabudžili, a da se ne čuje "prevara ko navika".

Kreativni tim pokido

... Shiit has hit the fan