Lezilebovich Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Meni su ove Jokic guarana reklame sve bolje. Ne razumem maltene nista vezano za marketing/advertajzing ali mislim da su ipak trebala muda da se snim ova reklama, umesto one u kojon Jokic daje kos, uzima peskir, otvara guaranu i uzdise prema kameri. 3
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 pogledaj reels na insta, ili tik tok reklama je za konzumente tih platformi
mraki Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 (edited) Ne vredi, retardirano mi je iz kog god ugla da posmatram. Ne sećam se neke toliko gadne kampanje skoro. Sve i da Jokić nikako nije hteo i mogao da snima, mogli su nešto animirano sa sovicom ili šta već, ali ne ovo. Od novijih mi na pamet pada ona debilana za Macho sladoled gde na najbanalniji mogući način podilaze YT i TikTok generaciji, ali čak i to deluje smislenije. Edited September 27, 2021 by mraki
gospa buba Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 mislim da vecina publike, ili bar svestan njen deo, debelo prezasicena finom animacijom, ceni i tu jednu neku sirovost izvedbe oni prosto ne pamte doba kad nije moglo bolje [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Kenji Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 To je mimertajzing (ja smislio). Cringe worthy pokušaj matoraca, doajena strategic-a i ostalih beskorisnih kategorija marketinga da utiliziraju mim u privlačenju mladaca. Oni su analizirali pop content i u mestu se zajebali. Smrt advertising-a je bolna i duga baš kao i noć reklamoždera. 1
Tale Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Meni Jokić tv reklame baš dobre. Ove na bilbordima baš i ne.
copkillah Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 ovo je toliko glupo da bukvalno zaboli dok gledaš
Reaktor Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 poslušajte kako su prepravili hit Eve Braun (oko petnaeste sekunde)... a baš sam čekao taj deo "prevara k'o navika" 4
mlatko Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 ovo je toliko glupo da bukvalno zaboli dok gledašŠo? Sad će bar izbori za misice biti iskreniji, konkurentniji jerbo unosniji. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
slepa živana Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 14 hours ago, mraki said: Šta uopšte kaže tu, jedva čujem? Ime kao navika? kaže, i pokret oka aaaa navika verovatno im nije odgovarao ovaj erotski momenat iz originala, ispod stola dodir tvoga kolena, pa su nešto skarabudžili, a da se ne čuje "prevara ko navika". 1
Frank Pembleton Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Kreativni tim pokido... Shiit has hit the fan 1
Recommended Posts