Frank Pembleton Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Ne znam gde bih....Suosnivač agencije za digitalni PR i marketing Homepage i dugogodišnji konsultant i novinar Miloje Sekulić preminuo je u Beogradu u 55. godini života, saopštilo je Udruženje poslovnih konsultanata Srbije.https://www.bizlife.rs/preminuo-miloje-sekulic-jedan-od-pionira-digitalnog-pr-a-i-konsaltinga-u-srbiji/... Shiit has hit the fan
mraki Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Uh, sećam se one jezive epizode od pre možda godinu dana, izgleda mu je sad uspelo. RIP
Milošica Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 13 minutes ago, mraki said: Uh, sećam se one jezive epizode od pre možda godinu dana, izgleda mu je sad uspelo. RIP Jesi li video instagram story tada?
mraki Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 (edited) Komentarisali smo tad, evo nadjoh. Još pomešali priču sa lanetom, jebote. Edited September 14, 2021 by mraki 1
mraki Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Dugo nisam video nešto gluplje i iritantnije od kampanje sa Jokićem za Guaranu. 3
SNARC Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 54 minutes ago, mraki said: Dugo nisam video nešto gluplje i iritantnije od kampanje sa Jokićem za Guaranu. Smem da se kladim da je to trebalo da krene pre jedno 3-4 meseca
gospa buba Posted September 17, 2021 Posted September 17, 2021 Dugo nisam video nešto gluplje i iritantnije od kampanje sa Jokićem za Guaranu. to su oni debilni posteri na stanicama, sa iljadu glava? jesu oni to njemu platili?sent from novi mnogo jak bubamoto.
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 prebili su s ivermektinom za konje, of kors
mraki Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 8 hours ago, gospa buba said: to su oni debilni posteri na stanicama, sa iljadu glava? jesu oni to njemu platili? sent from novi mnogo jak bubamoto. Sigurno su platili neka prava, ali mogli su onda da se otvore i snime nešto kvalitetnije. Jedino ako je Jokić baš toliko nezainteresovan, što je moguće… ali ovo je svakako retardirano.
gospa buba Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 svakog dana gledam to na stanici i svaki put se chudim ispochetka. nije ni level devedesete, nego zabole me plus devedeste [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
nisam ja Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 ovo nije level. ovo je bezdan. tamo kod sombora. 1
gospa buba Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 da nije neshto post post ironichno neshto? pa mi ne razumeeemo...sent from novi mnogo jak bubamoto.
Frank Pembleton Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 da nije neshto post post ironichno neshto? pa mi ne razumeeemo...sent from novi mnogo jak bubamoto.Svakako da bi ti autori to odgovorili.Nego ovo u spotu glas onog Zvoganja? ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts