April 7, 20213 yr Jel ovo tema i za radio reklame ? Meni bukvalno mučnina od onih reklama za barcino agenciju Ono ne znam za koji sloj je namenjeno. Edited April 7, 20213 yr by dùda
April 7, 20213 yr 18 minutes ago, dùda said: Jel ovo tema i za radio reklame ? Meni bukvalno mučnina od onih reklama za barcino agenciju Ono ne znam za koji sloj je namenjeno. Jao, retko ogavna reklama. Stalno ide na S2, koji ujutro slušam u kancelariji.
April 7, 20213 yr Jel ovo tema i za radio reklame ? Meni bukvalno mučnina od onih reklama za barcino agenciju Ono ne znam za koji sloj je namenjeno. Pa za turisticku raju, lepo kazu [emoji6]
April 10, 20213 yr 3 minutes ago, Caligula said: daj bre aj mi napravimo forumsku Jel zna neko kako da pocnemo, davezu belolisticarski ?
April 10, 20213 yr E jebi ga kako sad da ti odgovorim, laksi bi mi bio neki drugi nick, žutokljunče nego razmisljam o kastingu, ko bi koga glumio od selebritija evo ja prijavljujem Taška Načića da me glumi kako kukam na bele listiće Edited April 10, 20213 yr by Caligula
April 21, 20213 yr Jeste li videli reklamu Privredne komore Srbije za čuvarkuću, to mu dođe nešto kao... kupujmo domaće?Ako sam dobro shvatila [emoji58]
April 21, 20213 yr Sama činjenica da se PKS reklamira je još 1 dokaz da tu ustanovu treba ukinuti. Video sam reklamu i reakcija je bila glasna psovka.
April 21, 20213 yr Van pameti. Kakve veze imaju one seksualne aluzije i kupujmo domace??Ok, kao snimili smo sada svi o tome pricaju, nema veze sto nema logike...