copkillah Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Ma ništa spec, neka banka i ide pesma "Menjam se", reklama je potpuno nebitna.
msv Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 (edited) 7 hours ago, mraki said: Pa koja reklama? Dajte da vidimo. Edited November 1, 2020 by msv 1
InvisibleLight Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 (edited) Nije klasicna reklama ali ovaj video za "ne prljaj, nemas izgovor", tj covek koji izgovara txt na najiritantniji moguc nacin, digne mi pritisak u sekundi Kao oni najgori glumci iz hrvatskih serija sto glume tako sto izgovaraju tekst prvi deo normalnom brzinom onda uspore i rastegnu jedan slog i na kraju jako ubrzaju, kao eto to je gluma, nije puko izgovaranje txta Isto me uzas nervira kako "kul, odsecno" izgovara covek u najnovijoj telenor reklami Edited November 12, 2020 by InvisibleLight
gospa buba Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 da li neko razume sanofijevu reklamu "mi verujemo u tvoj tip dijabetesa"? shta veruju, jedino u beskrajnu crpnju novaca iz fonda sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 da li neko razume sanofijevu reklamu "mi verujemo u tvoj tip dijabetesa"? shta veruju, jedino u beskrajnu crpnju novaca iz fonda sent from bubamotoTo jedino ako kreću u neku kampanju valjanja onih "individualnih lekova", gde se prave lekovi prilagođeni svakoj pojedi ačnoj osobi. Al nešto sumnjam. .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 svejedno, chak i za to je bash rogata formulacija pokushavam da dokuchim da nije neki skrnavi prevod sa nekog jezika. sad moram da jurim nekog sa dijabetesom da vidim da li oni razumeju sent from bubamoto
mraki Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 (edited) Baš su tako preveli? Guglam sad, na engleskom je: Diabetes. Your type. Quote At Sanofi, we believe healthcare should be as individual as you are. With individualized care solutions for people living with diabetes, Sanofi is pioneering possibilities to help them live well and manage their condition simply and conveniently, without fear or emotional burden. At Sanofi, we believe in Your Type. Edited November 20, 2020 by mraki
gospa buba Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 razumem al mi ne ide [emoji38]ol:sent from bubamoto 1
Arkadija Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Možda je već bilo negde ili je baš ovo mesto, da mi neko objasni šta predstavljaju ove patetične objave američke ambasade koje se emituju po tv-u? Sada je aktuelan Borislav Pekić, a završi se i vi ste svet.
James Marshall Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Pa upravo to, patetika, a valjda nisu potrošili budžet na događaje za promociju meke moći. 1
Arkadija Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Bolje da su te pare donirali u humanitarne svrhe, nego ovo. Svaki put kad to krene ( a emituje se skoro godinu dana, prvo je bio Pupin, pa nešto o I svetskom ratu i sada Pekić), pomislim wtf, čemu sve ovo.
Recommended Posts