Ravanelli Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 (edited) Zaustavite sve! Radoslav Zelenovic je snimio reklamu za HBO i Telenor! Pa ovo je najbolja stvar ikad! Edited March 21, 2020 by Ravanelli
Frank Pembleton Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Jbte,Čiji je ono glas u novoj reklami za Lav pivo?Kao da je Timbe? ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Koliko je ono odvratno ... Shiit has hit the fan
Tihajeza Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Ja nemam pojma ko je timbe (guglam- neki reper), ali reklama je fuj. Čovek ima govornu manu, valjda je prva lekcija iz snimanja reklama: narator mora lepo da priča?
Lezilebovich Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) Što je bitno da nema govornu manu (naravno, podrazumevam da se razume šta govori) ? Valjda je bitnije da je sugestivan, da ima to nešto u glasu što će zainteresovati ljude, nego da "lepo" priča ? Edited June 11, 2020 by Lezilebovich
Tihajeza Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 8 minutes ago, Lezilebovich said: Što je bitno da nema govornu manu (naravno, podrazumevam da se razume šta govori) ? Valjda je bitnije da je sugestivan, da ima to nešto u glasu što će zainteresovati ljude, nego da "lepo" priča ? Meni je bitno, odvlači pažnju i dok gledam tu kratku poruku, njegovo "r" ili šta već ne govori ispravno me dekoncentriše. Reklame usađuju poruke na nesvesnom nivou, nesvesno mi tu nešto nije u redu i ja se sledeći put odlučujem za "Jelen"***. *** pod uslovom da su Jelen i Lav jedina dva piva koja mi nude u kafani, inače ne uzimam ni jedno ni drugo.
Frank Pembleton Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Što je bitno da nema govornu manu (naravno, podrazumevam da se razume šta govori) ? Valjda je bitnije da je sugestivan, da ima to nešto u glasu što će zainteresovati ljude, nego da "lepo" priča ? Nije problem (meni bar) da je neko "kotrljajuće r" dok je u funkciji priče i razumljivo je.Ono je nemušto I nerazumljivo je.No magovi marketinga po agencijama će reći:Eto čim vi pričate o reklami cilj je postignut! ... Shiit has hit the fan
Caligula Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 (edited) Ja sam Mag Advertajzinga i nikada ne bih to rekao Nisam video reklamu btw. @Kums, Rale isti onaj KGB glavonja iz Chernobil serije Edited June 11, 2020 by Caligula
msv Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 10 minutes ago, mraki said: Ovde fali sledeća slika gde se vidi da vila nije kuća nego alat.
napadaj Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 On 13.6.2020. at 20:00, mraki said: Najjača kampanja u svijet Pretpostavljam da je sledeća fotka
Recommended Posts