March 21, 20205 yr Zaustavite sve! Radoslav Zelenovic je snimio reklamu za HBO i Telenor! Pa ovo je najbolja stvar ikad! Edited March 21, 20205 yr by Ravanelli
June 10, 20204 yr Jbte,Čiji je ono glas u novoj reklami za Lav pivo?Kao da je Timbe? ... Shiit has hit the fan
June 11, 20204 yr Ja nemam pojma ko je timbe (guglam- neki reper), ali reklama je fuj. Čovek ima govornu manu, valjda je prva lekcija iz snimanja reklama: narator mora lepo da priča?
June 11, 20204 yr Što je bitno da nema govornu manu (naravno, podrazumevam da se razume šta govori) ? Valjda je bitnije da je sugestivan, da ima to nešto u glasu što će zainteresovati ljude, nego da "lepo" priča ? Edited June 11, 20204 yr by Lezilebovich
June 11, 20204 yr 8 minutes ago, Lezilebovich said: Što je bitno da nema govornu manu (naravno, podrazumevam da se razume šta govori) ? Valjda je bitnije da je sugestivan, da ima to nešto u glasu što će zainteresovati ljude, nego da "lepo" priča ? Meni je bitno, odvlači pažnju i dok gledam tu kratku poruku, njegovo "r" ili šta već ne govori ispravno me dekoncentriše. Reklame usađuju poruke na nesvesnom nivou, nesvesno mi tu nešto nije u redu i ja se sledeći put odlučujem za "Jelen"***. *** pod uslovom da su Jelen i Lav jedina dva piva koja mi nude u kafani, inače ne uzimam ni jedno ni drugo.
June 11, 20204 yr Što je bitno da nema govornu manu (naravno, podrazumevam da se razume šta govori) ? Valjda je bitnije da je sugestivan, da ima to nešto u glasu što će zainteresovati ljude, nego da "lepo" priča ? Nije problem (meni bar) da je neko "kotrljajuće r" dok je u funkciji priče i razumljivo je.Ono je nemušto I nerazumljivo je.No magovi marketinga po agencijama će reći:Eto čim vi pričate o reklami cilj je postignut! ... Shiit has hit the fan
June 11, 20204 yr Ja sam Mag Advertajzinga i nikada ne bih to rekao Nisam video reklamu btw. @Kums, Rale isti onaj KGB glavonja iz Chernobil serije Edited June 11, 20204 yr by Caligula
June 13, 20204 yr 10 minutes ago, mraki said: Ovde fali sledeća slika gde se vidi da vila nije kuća nego alat.
June 15, 20204 yr On 13.6.2020. at 20:00, mraki said: Najjača kampanja u svijet Pretpostavljam da je sledeća fotka