mlatko Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Jel to GMO?ako nije, ne trebam.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Ovaj deo na kraju se ne vidi na Tv-u a i zasto bi? Pucajmo visoko, bolje na vrat nego nogu.
mraki Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Što, u čemu je stvar? Inače, nije loša reklama. Ona neka nova za Nikšićko je jeziva, čist transfer blama.
mlatko Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Reklamiraj vratolomne egzibicije da bi prodao sto vise alkoholizovane tekucine. ma idi begajInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Caligula Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) Jelen i "ljudi koji me piju su idioti" ponovo u akciji! Ne znam, ovo je jos jedna varijacija na temu oko koje se vrte decenijama iako padaju konstantno zbog (ne)kvalieta likvida. Forica, dosetka, nidje proizvoda (a ni brenda) u ovom TVCu. Lutaju kao guske u magli. Ovo su dali Hrvatima da urade i ovi su to izveli nesto gore nego sto su Srbi do sada izvodili. Edited June 23, 2019 by Caligula
Caligula Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Crnogorci su balkanski Japan za reklame i estetiku uopste. Bizarnijih stvari u etru nema niko u regionu.
Lezilebovich Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 9 minutes ago, Caligula said: Jelen i "ljudi koji me piju su idioti" ponovo u akciji! Ne znam, ovo je jos jedna varijacija na temu oko koje se vrte decenijama iako padaju konstantno zbog (ne)kvalieta likvida. Forica, dosetka, nidje proizvoda (a ni brenda) u ovom TVCu. Lutaju kao guske u magli. Ovo su dali Hrvatima da urade i ovi su to izveli nesto gore nego sto su Srbi do sada izvodili. Deluje da ih je Lav razvalio u tom pogledu sa Jezdicevim serijalom.
Caligula Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Od novijih (pre dve godine, npr) prva u nizu, sa barmenom - kida. Ostale su pale ispod, narocito ona sa ratovanjem i zastavama. Inace pre toga Lav je posteno trubio o izbacivanju kukuruza iz formule, i tu su cini m se dobro prolazili na trzistu.
jorma shparga Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ovo je povodom otvaranja aerodruma u Kraljevu?
kud u maglu Simoviću Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 da, još kad ga je bota otvorio. samo su morali cgi-jem da ga izbrišu, pa je potrajalo
Recommended Posts