Jump to content

Reklame

Featured Replies

Jel to GMO?

ako nije, ne trebam.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

D6pLMfBXkAEeTV_.jpg

• 4 weeks later...

Ovaj deo na kraju se ne vidi na Tv-u a i zasto bi? Pucajmo visoko, bolje na vrat nego nogu.

Što, u čemu je stvar? 

Inače, nije loša reklama. Ona neka nova za Nikšićko je jeziva, čist transfer blama.

Reklamiraj vratolomne egzibicije da bi prodao sto vise alkoholizovane tekucine. ma idi begaj

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Jelen i "ljudi koji me piju su idioti" ponovo u akciji!

Ne znam, ovo je jos jedna varijacija na temu oko koje se vrte decenijama iako padaju konstantno zbog (ne)kvalieta likvida. Forica, dosetka, nidje proizvoda (a ni brenda) u ovom TVCu.

Lutaju kao guske u magli. Ovo su dali Hrvatima da urade i ovi su to izveli nesto gore nego sto su Srbi do sada izvodili.

Edited by Caligula

A pazi ovo...

Crnogorci su balkanski Japan za reklame i estetiku uopste. Bizarnijih stvari u etru nema niko u regionu.

odlično :D

Pitanje koliko ovo uopšte veze ima sa Crnogorcima...

9 minutes ago, Caligula said:

Jelen i "ljudi koji me piju su idioti" ponovo u akciji!

Ne znam, ovo je jos jedna varijacija na temu oko koje se vrte decenijama iako padaju konstantno zbog (ne)kvalieta likvida. Forica, dosetka, nidje proizvoda (a ni brenda) u ovom TVCu.

Lutaju kao guske u magli. Ovo su dali Hrvatima da urade i ovi su to izveli nesto gore nego sto su Srbi do sada izvodili.

Deluje da ih je Lav razvalio u tom pogledu sa Jezdicevim serijalom. 

55 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo je povodom otvaranja aerodruma u Kraljevu?

da, još kad ga je bota otvorio. samo su morali cgi-jem da ga izbrišu, pa je potrajalo