clandestino Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Reklama za Gebi stocnu hranu, pocinje klasicno sa revijom zdravih prasica a zavrsava sa bajom koji uzbuđeno uzvikuje "Samo Gebi!" a iz očiju mu se vidi "Samo prcaj".
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 kakva me sramota obuzme dok gledam reklamu za mocart sport sa ronaldinjom
čekmeže Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Bio sam nedavno u prilici da gledam engleske kanale i ima gomila ovih reklama sa nasmešenim dedama i babama over 50 radosnih što su se osigurali da porodica neće snositi troškove njihove sahrane. Posle toga ide emisija gde penzosi biraju koju će kuću da kupe na španskoj rivijeri.
Frank Pembleton Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Jel ovo ok da se "proziva" konkurencija? Mislim bilo je i toga ranije ali ovo mi sa neocekivane strane.Ili nisam apdejtovan?
Tpojka Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Penzioner definicijom ne može biti konkurencija[ radnom narodu].
slepa živana Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 moja omiljena domaća reklama koja se trenutno vrti na teveu
ToniAdams Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 29 minutes ago, slepa živana said: moja omiljena domaća reklama koja se trenutno vrti na teveu vrh
Recommended Posts