gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: niko ni ne očekuje da coke sruši balkanskog diktatora, al kad mu digne pritisak zabavno je naravno da je lepo za gledanje samo ne treba zaboraviti osnovne parametre sistema. fabrichko podeshavanje da ne poginemo greshkom za finansijski izveshtaj kokakole, i te stvari Edited November 6, 2018 by gospa buba
SNARC Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Zato se za vreme kraja 80'ih u SSSR iz USA uvozio samo Pepsi...znao je Rujo oklen vetrovi duvaju
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 1 minute ago, SNARC said: Zato se za vreme kraja 80'ih u SSSR iz USA uvozio samo Pepsi...znao je Rujo oklen vetrovi duvaju i to shto kazesh, danas prelazim na pepsi. nece me prevariti
SNARC Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 1 minute ago, gospa buba said: i to shto kazesh, danas prelazim na pepsi. nece me prevariti Vi gospo..i ona zdravija, naprednjacka polovina Srbije
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 sad kad 1 stric srbije otvori sodadžijsku radnju cola coca bgd
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Just now, SNARC said: Vi gospo..i ona zdravija, naprednjacka polovina Srbije vi zelite da mi kazete u vezi s zdarovijem neshto mladi choveche? Just now, kud u maglu Simoviću said: sad kad 1 stric srbije otvori sodadžijsku radnju cola coca bgd kada kola i svi moraju da kupe po spisku, ko beograd na vodi. bogatiji na kamione.
SNARC Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Just now, gospa buba said: vi zelite da mi kazete u vezi s zdarovijem neshto mladi choveche? I ideologija je deo zdravlja
mraki Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) Sad će kupe koka kolu. Kompaniju Edited November 6, 2018 by mraki
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) to si sad izmislio. nashi stari su jeli samo klot kachamak i klot brezovu koru i ziveli bi preko 100 godina da ih boleshtine i ratovi nisu satrli @snarc, dakako. samo on je neozbiljan. Edited November 6, 2018 by gospa buba
SNARC Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 1 minute ago, gospa buba said: to si sad izmislio. nashi stari su jeli samo klot kachamak i klot brezovu koru i ziveli bi preko 100 godina da ih boleshtine i ratovi nisu satrli @snarc, dakako. samo on je neozbiljan. Kako stvari stoje, nismo daleko od praktikovanja i tog modela..sve u stvaranju zdravije i snaznije nacije. U penziju da se ne ide pre 80. godine..kablovi da se motaju, kuca da nam peva, Evropa goMna da jee.
mraki Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Ali ja stvarno, bez obzira što me od ovih na vlasti malo šta može iznenaditi, milsim da je ovo 100% u režiji kokakole.
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) onda sutra sanitarna i finansijska to je sve maslo americhkog ambasadora, ja da vam kazem. nisu mu odbrusili sebi u bradu dovoljno proshli put Edited November 6, 2018 by gospa buba
nisam ja Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 sad kad stave onog kneževića da ispija kokakolu na konferenciji. sa čim se ono ne sme sprdat?
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) josh uvek nisi nishta pomenuo i sad stani. (ne smesh da se sprdash, ali imash pravo da te bash zabole. ja to tako reshavam, to mi chak i eliminishe potrebu za sprdanjem uopshte. smisao za humor u ovom sluchaju je kosmosov posao, ne nash ) Edited November 6, 2018 by gospa buba
nisam ja Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 ja bubi platim indulgencije i bole me. čist račun duga ljubav.
Recommended Posts