SNARC Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 2 minutes ago, aram said: ahaha, sklonilo reklamu i sa fezbuka pobrisalo postove nekim mojim drugarima skroz Ajde reci da zajebavas ??? Pa gluplji su nego sto bi iko pomislio..jedini nacin da ovo radi kontra njih je da istu sklone.
renne Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 46 minutes ago, SNARC said: Ajde reci da zajebavas ??? Pa gluplji su nego sto bi iko pomislio..jedini nacin da ovo radi kontra njih je da istu sklone. obrisali
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 proterati kokakolu uvesti nacionalni pandan, "srbokola 1914", pice srpskog ratnika. kao onaj lazni brijun shto se zvao vozd je stigao sent from bubamoto
nisam ja Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 kokakola revolucija. to ne bi bilo loše. one male staklene flašice mogu biti dobro oružje.
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 pa mislim ne znam shta misle i jedni i drugi? pa to se ne radi osilila se kokako kola, kod kimdzonguna da vidish kako bi proshli
mraki Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) Ali stvarno mi teško zamisliti situaciju kako neko zove Coca Colu zbog reklame na društvenim mrežama. Da na tv-u neće proći, to je bilo jasno. edit: a i oni servilni... Možda im je ipak sve deo taktike, znamo da su marketinški magovi, i sad eto svi pričaju o tome. Edited November 6, 2018 by mraki
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 naravno da su znali da će biti pritisak da sklone, i naravno da su je sklonili efekat je načinjen. jedino im je to bilo bitno
gospa buba Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 (edited) jel rushila kokakola rezime po svetu, ono, lajk evr? makar u filmovima. a sad ponavljajmo zajedno: opšte opredeljenje i primarni cilj vlasnika kapitala pre svega ostvarivanje profita Edited November 6, 2018 by gospa buba
nisam ja Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 3 minutes ago, gospa buba said: jel rushila kokakola rezime po svetu, ono, lajk evr? pa zar im nije to glavna delatnos?
maheem Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 3 minutes ago, gospa buba said: jel rushila kokakola rezime po svetu, ono, lajk evr? makar u filmovima. a sad ponavljajmo zajedno: opšte opredeljenje i primarni cilj vlasnika kapitala pre svega ostvarivanje profita Nike je nedavno pokrenuo sličnu kampanju pa su us domobrani palili patike i bojkotovali dalju kupovinu nike proizvoda
kud u maglu Simoviću Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 4 minutes ago, gospa buba said: a sad ponavljajmo zajedno: opšte opredeljenje i primarni cilj vlasnika kapitala pre svega ostvarivanje profita niko ni ne očekuje da coke sruši balkanskog diktatora, al kad mu digne pritisak zabavno je
renne Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: niko ni ne očekuje da coke sruši balkanskog diktatora, al kad mu digne pritisak zabavno je +1
Recommended Posts