Caligula Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 6 hours ago, radisa said: KOliko ovo košta da se snimi i koliko je PŠ platila, to mene zanima... Od pet do pedeset hiljada, zavisno od dila. A produkcijski vredi maksimum tri hiljade. 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ovo produkcijski deluje prilično bedno, kamera, rasveta, montaža, ton, šminka ne bi trebalo da bude više od par hiljada sad, koliko je to fakturisano pš pitanje je za tužilaštvo +1
gospa buba Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 jebiga nakucala pun kikiriki i izopachilo mi se sve. sad me mrzi ponovo
Lancia Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 1 hour ago, gospa buba said: jebiga nakucala pun kikiriki i izopachilo mi se sve. sad me mrzi ponovo naostri olovcicicu, pa opet! nemoj da si neozbiljan.
peralozac Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 On 11.5.2018. at 17:51, jms_uk said: Pih, meni stize svasta od njih (kupio jednu kosulju svojevremeno), ali ne dobih ovo pismo. Utata utata, opet me muva Nik. Drhturi, šmrče cimet, pominje moje mighty engines, skida me, maže šećerom i maslom, ma pas bi me poje(ba)o
nisam ja Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 On 6.10.2018. at 1:37, kud u maglu Simoviću said: ovo produkcijski deluje prilično bedno, kamera, rasveta, montaža, ton, šminka ne bi trebalo da bude više od par hiljada Dinara.
Nesh Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Cenim da cemo ubrzo saznati da on nikada nije probao coca-colu, niti pogledao sekundu neke coca-coline reklame.
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 a u međuvremenu svi početi da pijemo crne™ sokiće koje puni lokalni sns sodadžija
SNARC Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a u međuvremenu svi početi da pijemo crne™ sokiće koje puni lokalni sns sodadžija Nesa Slina da bude distributer Slinavka..pardon, Sinalka
Nesh Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Slina, kad cuje da ovaj nije probao coca-colu, ima demonstrativno da ispovraca svu coca-colu koju je ikada popio, Vazduplohov i onu koju nije.
jorma shparga Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 ko uopste radi kreativu za koka kolu kod nas? Ako je to coravko i dalje, sansa da za ovu reklamu nije dobio dozvolu direktno od vucica su ravne nuli!
aram Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 ahaha, sklonilo reklamu i sa fezbuka pobrisalo postove nekim mojim drugarima skroz
Recommended Posts