slepa živana Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 ovo će sigurno sad da ide na onim ekranima u pošti
Lancia Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 ja sam poceo da zamisljam coveka, koji je smislio ovu reklamu i ne ide.
mraki Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 pa pošta, i nije tako teško zamisliti njihove kadrove... ova reklama je slika i prilika toga.
Bujodrag Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 42 minutes ago, Majo said: ja sam poceo da zamisljam coveka, koji je smislio ovu reklamu i ne ide. Samo zamisli čoveka koji je pre par dana saznao da postoje tutorijali na netu.
mraki Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 A šta kažete za Lidl? Podigla se frka pomalo, feministkinje se bune, oglasila se i Zorana... reklo bi se da su uspeli da privuku pažnju.
ivic Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 1 hour ago, Majo said: ja sam poceo da zamisljam coveka, koji je smislio ovu reklamu i ne ide. Svi penzosi su vec kod nas, a sad smo i sponzor odbojkaske reprezentacije? Jesmo? Jesmo. Hocemo reklamicu neku? Moramo. A da nas ne kosta puno i da kapne malo? Vazi! Gde je onaj mali, sin bivseg naseg sefa i bivseg predsednika podmlatka PUPS-a, on je car i ima skole, mali Krkobabic ce to najbolje! Brejnstorming Imamo postu, imamo odbojkase, imamo dina karticu. A da odbojkas vodi, na primer, kravu u banku i kaze, sta ja znam, udjes, izadjes i gotovo? Sta ce odbojkasu krava? Pa da pije sveze mleko! Uuuu, suuupeer! E ne moze, bilo. A da odbojkasi pitaju cicu sa saltera Je l' moze sa ovom karticom popust u Amanu i Sport autletu, a ona kaze moze? Ne moze, bilo jako slicno. A da kazu Dina kredit na 36 dana goribor euribor fiksna kamata milion posto svake nedelje i dodatni kes i uz maksi minimalnu sportsku penziju? Ne moze, ima vec. Znam! Deca odbojkasa lepe nos na izlog poste dok vukljace roditelje odbojkasa da uzmu kreditnu karticu, jer odbojkasi nemaju pare da im kupe bombone i narandze dve? To je to, tako cemo! Ne moze, bilo. A da vrapci na grani igraju odbojku svojim malim kljunicima i krilcima i jedan kaze opa, novi dres, jel ti to Radojicic poklonio? Ma jok, ne znam ni ko je Radojicic, nego mi se sestra udavala pa sam uzeo na kredit da ne idem praznih ruku, a preteklo mi za novo perje. Covece, vrapci su strava! Jebiga, bilo. A umesto vrabaca da stavimo iguane i da se zovu Vanja i Nikola? Bilo! Pa sta cemo onda? E, onda uzmemo nekog finog, pristojnog i lepuskastog odbojkasa, mora da pisu ime i prezime i zanimanje, da se zna ko je. Cekajte, potpis stoji sve vreme? Sto da stoji svo vreme? Pa kako penzioner da procita ko je fini i lepi decko? Tako sto lepi decko drzi loptu u svakom kadru jebote! Cek cek cek, u pravu si. Za svaki slucaj, ko nije stig'o da procita, ona kao u formular upisuje njegovo ime velikim slovima ALEKSAND..Cirilicom ili latinicom? Velikim slovima! Ma pitam jer je formular na ciril..VELIKIM slovima, si gluv? A je l' govori ona nesto? Naravno! Sta? Naravno. Pa sta govori?! Naravno govori, ne, ja definitivno ne mogu ovako da radim, pa ko je tebe covece doveo ovde? Pusti sad to Stefane, daj da zavrsavamo. Okej, zavrsavamo. Igraju odbojku na kraju i zavrsili smo. Gde igraju odbojku? Ti mene zajebavas ili sta? U banci igraju, gde bi igrali, ne mogu sad na ulicu da ih premestam, igraju gde su se zatekli, ko ih jebe! Svi igraju, ili..Ma jok, samo njih dvoje, ko jos igra odbojku! Daj tu koverticu, uzmi caskom snimite telefonom, pazi na svetlo i rampu, umalo me ne ubi na ovom vasem mracnom parkingu.
zorglub Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Meni onaj bilbord "'ladno Džeki Čen" za neke kineske klime nešto ubedljivo najbolje od ko zna kad. Uvek mi smešno, evo i sad.
radisa Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 33 minutes ago, ivic said: Svi penzosi su vec kod nas, a sad smo i sponzor odbojkaske reprezentacije? Jesmo? Jesmo. Hocemo reklamicu neku? Moramo. A da nas ne kosta puno i da kapne malo? Vazi! Gde je onaj mali, sin bivseg naseg sefa i bivseg predsednika podmlatka PUPS-a, on je car i ima skole, mali Krkobabic ce to najbolje! Wrong... Treba da ide: "A da damo onima što su dobri sa Krkom, da snimaju, znaće deca, posle ćemo se sa njima već dogovoriti koliko nam vrate... A DINA karticu obavezno da umetnemo da se Ana i duštvo ne bune, da i njima pomognemo, znaće da cene..."
ToniAdams Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 4 hours ago, čekmeže said: jebemti kurac u dupe
Кристофер Лумумбо Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 4 hours ago, čekmeže said: ovo je reklama iz 1993.
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 10 kadrova, kadar 5k € ko kamerun da je režirao
radisa Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: 10 kadrova, kadar 5k € ko kamerun da je režirao KOliko ovo košta da se snimi i koliko je PŠ platila, to mene zanima...
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 ovo produkcijski deluje prilično bedno, kamera, rasveta, montaža, ton, šminka ne bi trebalo da bude više od par hiljada sad, koliko je to fakturisano pš pitanje je za tužilaštvo
Lancia Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 1 hour ago, ivic said: Svi penzosi su vec kod nas, a sad smo i sponzor odbojkaske reprezentacije? Jesmo? Jesmo. Hocemo reklamicu neku? Moramo. A da nas ne kosta puno i da kapne malo? Vazi! Gde je onaj mali, sin bivseg naseg sefa i bivseg predsednika podmlatka PUPS-a, on je car i ima skole, mali Krkobabic ce to najbolje! Brejnstorming Imamo postu, imamo odbojkase, imamo dina karticu. A da odbojkas vodi, na primer, kravu u banku i kaze, sta ja znam, udjes, izadjes i gotovo? Sta ce odbojkasu krava? Pa da pije sveze mleko! Uuuu, suuupeer! E ne moze, bilo. A da odbojkasi pitaju cicu sa saltera Je l' moze sa ovom karticom popust u Amanu i Sport autletu, a ona kaze moze? Ne moze, bilo jako slicno. A da kazu Dina kredit na 36 dana goribor euribor fiksna kamata milion posto svake nedelje i dodatni kes i uz maksi minimalnu sportsku penziju? Ne moze, ima vec. Znam! Deca odbojkasa lepe nos na izlog poste dok vukljace roditelje odbojkasa da uzmu kreditnu karticu, jer odbojkasi nemaju pare da im kupe bombone i narandze dve? To je to, tako cemo! Ne moze, bilo. A da vrapci na grani igraju odbojku svojim malim kljunicima i krilcima i jedan kaze opa, novi dres, jel ti to Radojicic poklonio? Ma jok, ne znam ni ko je Radojicic, nego mi se sestra udavala pa sam uzeo na kredit da ne idem praznih ruku, a preteklo mi za novo perje. Covece, vrapci su strava! Jebiga, bilo. A umesto vrabaca da stavimo iguane i da se zovu Vanja i Nikola? Bilo! Pa sta cemo onda? E, onda uzmemo nekog finog, pristojnog i lepuskastog odbojkasa, mora da pisu ime i prezime i zanimanje, da se zna ko je. Cekajte, potpis stoji sve vreme? Sto da stoji svo vreme? Pa kako penzioner da procita ko je fini i lepi decko? Tako sto lepi decko drzi loptu u svakom kadru jebote! Cek cek cek, u pravu si. Za svaki slucaj, ko nije stig'o da procita, ona kao u formular upisuje njegovo ime velikim slovima ALEKSAND..Cirilicom ili latinicom? Velikim slovima! Ma pitam jer je formular na ciril..VELIKIM slovima, si gluv? A je l' govori ona nesto? Naravno! Sta? Naravno. Pa sta govori?! Naravno govori, ne, ja definitivno ne mogu ovako da radim, pa ko je tebe covece doveo ovde? Pusti sad to Stefane, daj da zavrsavamo. Okej, zavrsavamo. Igraju odbojku na kraju i zavrsili smo. Gde igraju odbojku? Ti mene zajebavas ili sta? U banci igraju, gde bi igrali, ne mogu sad na ulicu da ih premestam, igraju gde su se zatekli, ko ih jebe! Svi igraju, ili..Ma jok, samo njih dvoje, ko jos igra odbojku! Daj tu koverticu, uzmi caskom snimite telefonom, pazi na svetlo i rampu, umalo me ne ubi na ovom vasem mracnom parkingu. Nisi valjda ma daaaaj.
Recommended Posts