kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 (edited) jes da je naručeno od najveće mafijaške organizacije posle mok-a, al mi je simpa Edited August 30, 2016 by kud u maglu Simoviću
darling Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 svidja mi se reklama za vip gde pevaju i sviraju na livadi.
Voba Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=ZFvj5FMYOrY Edited September 4, 2016 by Voba
darling Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 al to nije razlog da je pogledam vise od dvaput u zivotu ;)
notenoughreasonsforclaire Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Ja bih za nju streljao. Od svih fucking pesama, ne, oni su morali da diraju pesmu iz detinjstva...
Frank Pembleton Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Auuu jbmti...Nekako sam uspevao da izbegnem ovo... Ali ovi sa šeširima... Imam ortaka čiji je ćale nosio šešir otkad ga znam, i pita me prošle godine: Sine, jel znaš ti, ovaj moj nije znao da mi odgovori, šta je ovoj deci sa šeširima, nose bre ko šnale u kosi... ....shit has hit the fan...
James Marshall Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 ma ta ok, ali onaj crnogorac Jesu li konsultovane socijalne službe i staratelji ovog nesretnog mladića prije nego li su ga iskoristili za snimanje ovih reklama?
copkillah Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 svidja mi se reklama za vip gde pevaju i sviraju na livadi. https://www.youtube.com/watch?v=ZFvj5FMYOrY Ja bih za nju streljao. Od svih fucking pesama, ne, oni su morali da diraju pesmu iz detinjstva... heh
ToniAdams Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 jebote, ala su neprijatni ovi fufajtersi :(
ToniAdams Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 (edited) al bezezanja, ovaj fufajters klip je jedna od najjadnijih stvari na inter netu. kapiram da su platili fanovima da se spontano okupe, nema trika da toliko ljudi gotivi van gog fu fajterse. a mozda su fanovi zbilja sami doneli kranove i takoto gore od ovog je onaj flashmob sa one bankine proslave, i to je otprilike to. Edited September 6, 2016 by ToniAdams
Frank Pembleton Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 (edited) Edited September 15, 2016 by Frank Pembleton
Recommended Posts