Ulven Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Je l' treba objašnjenje? LM, po prvi put me reklama za Coca-Colu razočarala, uopšte ne razumem o čemu se tu radi. Još onaj veštački smeh I da-da-Dača se vratio
Musharaf Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ne cekajte da vam pola svemira padne na glavu.ubiti.
Mancunian Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ne cekajte da vam pola svemira padne na glavu.ubiti.o da,da,da. najidiotskiji reklamni slogan ikada
Zizou Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Reklama za Visa karticu gde se neke dve žene trkaju kolicima do kase u supermarketu.Naravno, Talas je nenadjebiv, barem što se tiče reklama u poslednjih par meseci.
melankolic Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nije losa ova nova od Telenora s onim krevetninama izbacenim kroz prozore koje grade na zgradi/ bloku (iz daleka) dugine boje.
nbg4ever Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Snimali je u mojoj zgradi :D Ljudi dobijali po 100e (valjda) za to mahanje. Oni koji nisu dobili nista su ih gadjali petardama
melankolic Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Snimali je u mojoj zgradi :D Ljudi dobijali po 100e (valjda) za to mahanje. Oni koji nisu dobili nista su ih gadjali petardama Ima li ko uncut version?
Takeshi Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nema jos love topic za reklame, pa na brzinu da ubacim: onaj tip sto u ispovedaonici VB priznaje da je slomio Jelen tocilicu je ultra-simpaticna reklama.
Musharaf Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nema jos love topic za reklame, pa na brzinu da ubacim: onaj tip sto u ispovedaonici VB priznaje da je slomio Jelen tocilicu je ultra-simpaticna reklama. da, da, sjajno...kao i sve reklame u kojima rabe onu portugalku koja je inicijalno vrckala noseci koka kolu lajt...
FranziskaKafka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Reklama za Visa karticu gde se neke dve žene trkaju kolicima do kase u supermarketu.Naravno, Talas je nenadjebiv, barem što se tiče reklama u poslednjih par meseci.Isto za karticu Visa - kada tip pre placanja u (kineskom?) restoranu prvo skoci kao oparen, pa onda izvodi nekakve karate zahvate... i na kraju baci karticu "konobarici".
007 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ne treba objasnjenje za ovaj topic Moram da priznam da mi se dopala reklama za Bambi proizvode (svi njihovi proizvodi) i kako je osmisljena i muzika koja ide... :)
mioba Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 (edited) naježila sam se kad sam videla reklamu za ne-znam-za-šta, u kojoj klinac pukne kesu na ulici, a bodigardovi se unezveresprdnja sa političkim atentatom krajnje neukusna Edited October 16, 2007 by mioba
Zli Gli Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 (edited) proganja me 'njupa njupa supa'.Mene proganja i reklama i drug koji je to skontao. I tako dok ga ne zadavim,a nisam daleko... Edited October 16, 2007 by Zli Gli
Recommended Posts