Posted October 13, 200717 yr Je l' treba objašnjenje? LM, po prvi put me reklama za Coca-Colu razočarala, uopšte ne razumem o čemu se tu radi. Još onaj veštački smeh I da-da-Dača se vratio
October 13, 200717 yr ne cekajte da vam pola svemira padne na glavu.ubiti.o da,da,da. najidiotskiji reklamni slogan ikada
October 13, 200717 yr Reklama za Visa karticu gde se neke dve žene trkaju kolicima do kase u supermarketu.Naravno, Talas je nenadjebiv, barem što se tiče reklama u poslednjih par meseci.
October 13, 200717 yr Nije losa ova nova od Telenora s onim krevetninama izbacenim kroz prozore koje grade na zgradi/ bloku (iz daleka) dugine boje.
October 13, 200717 yr Snimali je u mojoj zgradi :D Ljudi dobijali po 100e (valjda) za to mahanje. Oni koji nisu dobili nista su ih gadjali petardama
October 13, 200717 yr Snimali je u mojoj zgradi :D Ljudi dobijali po 100e (valjda) za to mahanje. Oni koji nisu dobili nista su ih gadjali petardama Ima li ko uncut version?
October 14, 200717 yr Nema jos love topic za reklame, pa na brzinu da ubacim: onaj tip sto u ispovedaonici VB priznaje da je slomio Jelen tocilicu je ultra-simpaticna reklama.
October 14, 200717 yr Nema jos love topic za reklame, pa na brzinu da ubacim: onaj tip sto u ispovedaonici VB priznaje da je slomio Jelen tocilicu je ultra-simpaticna reklama. da, da, sjajno...kao i sve reklame u kojima rabe onu portugalku koja je inicijalno vrckala noseci koka kolu lajt...
October 14, 200717 yr Reklama za Visa karticu gde se neke dve žene trkaju kolicima do kase u supermarketu.Naravno, Talas je nenadjebiv, barem što se tiče reklama u poslednjih par meseci.Isto za karticu Visa - kada tip pre placanja u (kineskom?) restoranu prvo skoci kao oparen, pa onda izvodi nekakve karate zahvate... i na kraju baci karticu "konobarici".
October 16, 200717 yr Ne treba objasnjenje za ovaj topic Moram da priznam da mi se dopala reklama za Bambi proizvode (svi njihovi proizvodi) i kako je osmisljena i muzika koja ide... :)
October 16, 200717 yr naježila sam se kad sam videla reklamu za ne-znam-za-šta, u kojoj klinac pukne kesu na ulici, a bodigardovi se unezveresprdnja sa političkim atentatom krajnje neukusna Edited October 16, 200717 yr by mioba
October 16, 200717 yr proganja me 'njupa njupa supa'.Mene proganja i reklama i drug koji je to skontao. I tako dok ga ne zadavim,a nisam daleko... Edited October 16, 200717 yr by Zli Gli