Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted

ima već na temi o Dverima

• 2 weeks later...
Posted
Oni su rođeni one godine kada se desila Srebrenica.Sve u pičku lepu materinu....
Ne, nego u vojsku
Posted
Ne, nego u vojsku
Radna akcija. Ima animalnog otpada za čistiti, da vide barem neke leševe, možda skapiraju ponešto.
Posted
Radna akcija. Ima animalnog otpada za čistiti, da vide barem neke leševe, možda skapiraju ponešto.
pusti ti ORA-e, tu bi i dalje maštali kako je lepo biti na braniku otadžbine (u fontani) Samo vojni rok od 12 meseci minimum 100km od kuće to leči. Plus svaki dan da im puštaju buve o otkomandi jedno 2 meseca na granicu sa Kosovom dok uređuju krug kasarne.
Posted
pusti ti ORA-e, tu bi i dalje maštali kako je lepo biti na braniku otadžbine (u fontani) Samo vojni rok od 12 meseci minimum 100km od kuće to leči. Plus svaki dan da im puštaju buve o otkomandi jedno 2 meseca na granicu sa Kosovom dok uređuju krug kasarne.
Fala splovilu da se neko slaže...
Posted
+ obaveštenje (nedelju dana pred skidanje) o produženju vojnog roka u trajanju od 15 dana zbog novih sukoba lokalnih Srba i KFOR na severu Kosova. I onda još jednom 15 dana produžetka, dok se ne smiri situacija. Svakom obezbediti između 120 i 130 dana straže, posle 13 meseci neprekidnog doručkovanja jetrene paštete ima da se okupe i skandiraju Sonji Biserko i traže učlanjenje u NATO po hitnom postupku.
Posted

evo sad baš gledam u subotici na tekmi ženske odbojke nekoliko balavaca podiglo onaj ljotićevski troprst.

Posted

jetrene? pa nismo mi americka vojska, mi smo malasiromasnaponosna drzavicadanas sam prolazila centrom i podruzila se malko sa maturanticima, vrlo neobicno i snazno empatisu sa onom pesmom 'a ja sam negde rujno vino pio'. veliko iskustvo imaju za mlade godine.

Posted
jetrene? pa nismo mi americka vojska, mi smo malasiromasnaponosna drzavicadanas sam prolazila centrom i podruzila se malko sa maturanticima, vrlo neobicno i snazno empatisu sa onom pesmom 'a ja sam negde rujno vino pio'. veliko iskustvo imaju za mlade godine.
Vidi se ko je bio u vojsci. Terena pašteta jednom nedeljno i onda se pojede pola konzerve sa drugarom a druga polovina u kasetu. Ostalom danima mesni narezak. бај народни тапаталк 2
Posted
Ostalom danima mesni narezak. бај народни тапаталк 2
dodao bih, od ovčetine
Posted
jetrene? pa nismo mi americka vojska, mi smo malasiromasnaponosna drzavica
Pazi, na konzervi piše da je jetrena, to ne košta ništa...
Posted

Kad su kupanja pijanih klinaca povodom završetka školske godine u fontanama postala tradicionalna (izvor B92)? 5-10, koliko godina tome ima, nisam u toku?

Posted

Početkom 90-ih, s tim da su prvih nekoliko godina tapiju na ritual imali srednjoškolci. Vremenom su karte malkice promešane pa sada osnovci skaču u fontane a srednjoškolci u Dveri.