Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted

Pravosudni reformisti at their best:

Huligan koji je u autobusu čoveka ubo nožem u vrat ima 20 krivičnih prijava N. Jaćimović, A. Ž. Adžić | 27. 02. 2012. - 08:55h | Foto: G. Srdanov | Komentara: 193Miloš Mađarov (20) iz Koteža, koji je u petak u autobusu na liniji 43 nožem ubo u vrat i potiljak Dželima Limana (34), tereti se da je 21. februara 2011. sa bratom M. M. (16) učestvovao u tuči u naselju Borča u kojoj je ranjen maloletni N. L. Kako sazanje "Blic", protiv Miloša Mađarova do sada je podneto dvadesetak prijava za učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje, teške krađe, razbojništva i krađu vozila..
Posted
Čitajući tvoj post, stekao sam utisak da ti mrziš ceo svet, a ne Đilas.
Normalna reakcija od strane MP40 posle ovakvih saznanja:
sto bih lagao, pogledaj kakav je bio media coverage. nijedan medij pod Djilasovom kontrolom nije video nikakav problem u tome da je autobus pokosio dvoje studenata, izbeglica sa Kosova, to je predstavljeno kao izolovan incident iako su se redakcijama anonimno javljali vozaci koji su govorili da moraju da spajaju smene (15 sati za volanom) ako zele da zadrze posao. vest se pojavila 3. novembra. dva dana kasnije, coverage je posvecen vanrednim inspekcijama pogona.slucaj je zatvoren tako sto je popularno nazvani "autobus ubica" zadrzan kao dokazni materijal u postupku protiv vozaca Jovana Stolica, vracen preduzecu "Bamiron", nakon kratkog vestacenja od strane Uprave saobracajne policije. Saobracajna policija je odlucila da ignorise odluku istraznog sudije Slavka Zugica koji je naredio da vestacenje izvrsi tim strucnjaka sa Masinskog fakulteta, i jednostavno vratila vozilo kompaniji "Bamiron". pretpostavlja se da je nakon toga obavljen kompletan remont vozila, kako bi se zamaskirala eventualna odgovornost velike privatne kompanije u posebnim odnosima sa gradom Beogradom.zamisli kako bi tek bilo da je Vucic gradonacelnik.
:o Da ne poveruje covek.
Posted
Sa kime se ti sad tacno svadjas, legendo? Vekovima pokusavam da uhvatim poentu tvojih postova i jako mi lose ide. Jedino primecujem da je to sve jedna te ista polemika ali ne kapiram o cemu i sa kim.
Ja sam mislio da je do mene! Pontijače, lupetaj koliko hoćeš i svađaj se sa kim hoćeš, samo zajebi prozivke na ličnoj osnovi, malih piša, količine seksa, ovo, ono...
Posted
Ja sam mislio da je do mene! MP, lupetaj koliko hoćeš i svađaj se sa kim hoćeš, samo zajebi prozivke na ličnoj osnovi, malih piša, količine seksa, ovo, ono...
Posted (edited)

Pravnici, kako je moguće da neko ko nema "leđa", a čini mi se da ovaj iz koteža nema ni novčanu i političku težinu, bude na slobodi uz 20 krivičnih prijava? Punoletan je?

Edited by Dankan Ajdaho
Posted
Pravnici, kako je moguće da neko ko nema "leđa", a čini mi se da ovaj iz koteža nema ni novčanu i političku težinu, bude na slobodi uz 20 krivičnih prijava? Punoletan je?
Ja sumnjam United Force ili slična družina.
Posted

Cepidlačenje:

...prvi je nacionalnost zrtve (Goranac, tj. Siptar).
Nisam siguran da Goranci vole ih nazivaju Albancima.
...autobus pokosio dvoje studenata, izbeglica sa Kosova...
Ako si na studijama u drugom gradu ne znači da si izbeglica. Uz to, devojka je iz opštine u Srbiji.

A stvarno je sramota (ili ludilo?) toliko zataškavanje zločina... 

Posted
Cepidlačenje:

Nisam siguran da Goranci vole ih nazivaju Albancima. Ako si na studijama u drugom gradu ne znači da si izbeglica. Uz to, devojka je iz opštine u Srbiji.

A stvarno je sramota (ili ludilo?) toliko zataškavanje zločina...

dzabe cepidlacis, sve ja to znam, samo sam posluzio kao prizma kroz koju slika dogadjaja dobija medijsku artikulaciju. ako je goranac, onda je albanac, ako je srbin sa kosova, onda je izbeglica.
Posted
Republička tužiteljka se meša u svoj posaoUpravo shvatam da drugi napadač na Limaja uopšte nije procesuiran, jer kako je dežurni tužilac naveo, u onome što je uradio „nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti“.Dakle, sticajem nesretnih okolnosti lik je zaboravio nožekanju ćiku, te nije mogao da na pravi način doprinese pravilnom postupku i ophođenju sa jednim šipcem.Njegov bijedni doprinos sveo se na prijateljsko i benevolentno cipelaranje :(Stoga ga je dežurni tužilac s radošću otpustio, pruživši mu desnicu ruku i poželevši još mnogo uspeha u životu i radu......Biću zao, 0.6 MP-a, pa ću poželeti dotičnom dežurnom da mu se desi doslovce isto ovo što i Limaju, a da slučaj dođe u ruke nekom od njegovih parnjaka.Mašala!
Posted

Čekaj stani, znači po zakonu Srbije, ako mene neko na javnom mestu izubija pesnicama i išutira, nema osnova za gonjenje po službenoj dužnosti? Mogu samo da sama izvadima pare, nađem advokata i pišem tužbu (piši propalo)?Jel to stvarno tako po zakonu?Zašto je onda onaj za šamar Velji dobio dve godine, po kom to onda zakonu?

Posted
Po zakonu jaceg.
Dobro, to za Velju. Ali ako ja tako hoću da šutiram i prebijam na javnom mestu pred svedocima, neće mi ništa biti sve dok ne odaberem nekog tatinog sina/Velju. Znači samo pikiram nekog kome ne visi ajfon o vratu, nego nekog skromnije obučenog, i nema da brinem?
Posted

Pa tako nekako. Onda se posle pravis blesav izbegavas sudski poziv a sud boli kurac za tebe i krivicno delo ti zastari i cao. Ako imas vezu predmet ima da se baci negde na dno fioke i nece te ni zvati.

Posted
Pa tako nekako. Onda se posle pravis blesav izbegavas sudski poziv a sud boli kurac za tebe i krivicno delo ti zastari i cao. Ako imas vezu predmet ima da se baci negde na dno fioke i nece te ni zvati.
Pa onda smo mi još super, čudno da sa takvim zakonom i sprovođenjem istog nemamo horde manijaka koji idu gradskim ulicama i u po bela dana mlate ljude i uzimaju robu iz prodavnica, ali u vrednosti do 150 evra molim.
Posted

Pa zato sto vecina ljudi ne zna da to moze...