Lezilebovich Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 I sada pišete o empejcu, umesto da psujemo Djilasa (jes da mu ništa ne možem, ali makar malo da mu pošaljemo negativne energije). Da li je ostala na kraju neka optužnica protiv bilo koga za to dvoje dece na okretnici ili je pripisano nekoj višoj sili ?
Pontijak Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ma sve nas placa Djilas da skrecemo paznju sa njega za slucaj koji pominjes, Dabovicu pomozi, ti si uvek pouzdan izvor informacija :) ostalo mi u secanju da se to mucno zavrsilo zataskavanjem ali sam zaboravio tehnologiju zataskavanja i ne secam se da je bilo ikakve optuznice protiv bilo koga
Yoyogi Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) I sada pišete o empejcu, umesto da psujemo Djilasa (jes da mu ništa ne možem, ali makar malo da mu pošaljemo negativne energije). Da li je ostala na kraju neka optužnica protiv bilo koga za to dvoje dece na okretnici ili je pripisano nekoj višoj sili ?Rekoh ovde kako je to proslo kod mene. Mpejac me napao ko da sam iranska atomska bomba. A cisto se radi o glasu javnosti koji se slusha. Edited February 27, 2012 by Yoyogi
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Cekaj malo, mislim da sam ti sto puta naglasila da je nevidjeno idiotski kompromitovati ljude na osnovu bioloskih karakteristika a la velicina penisa, peruti, lojave koze i stajaznam. Bas je, ono, uzasno glupo i nelepo.Ja ga kompromitujem (razbijam! Jebem keve!) jer je govno i rasista i djubre i smrad halavi. Ima divnih lojavih malokurana prhutavoga vlasista sirom sveta. Daleko od pozicija moci...
Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Da li je ostala na kraju neka optužnica protiv bilo koga za to dvoje dece na okretnici ili je pripisano nekoj višoj sili ?koliko znam jos uvek se vodi postupak protiv vozaca, koji se brani sa slobode. prvo vestacenje pokazalo je da su kocnice bile neispravne, a do drugog valjda nije ni doslo posto je autobus vracen kompaniji. posto je napravljena ta zbrka sa vracanjem materijalnih dokaza, moze se ocekivati visegodisnji i veoma komplikovani proces.
MayDay Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ja ga kompromitujem (razbijam! Jebem keve!) jer je govno i rasista i djubre i smrad halavi. Ima divnih lojavih malokurana prhutavoga vlasista sirom sveta. Daleko od pozicija moci...Nope. Ti govoris da "lojavi malokurani prhutavog vlasista" imaju i odredjene licne karakteristike koje nisu valjane. Da se mrznja, pakost i zloba imaju zahvaliti genetskom materijalu, zar ne? Niko nije svesno birao kvalitet vlasista ili oblik i velicinu tukija, kao sto nije ni boju koze, ste ce reci da ako hoces da budes fer i konzistentan gledaces da izbacis ovakve izlete kao ovaj malopre.
Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ijao ljudi sad je najbitnije sta je MP rekao i da li se drzao gradjanskih normi u anonimnom obracanju izabranom nosiocu vlasti.
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Uaaaargh!Djilas je bio govnar i pre nego sto su pisa i ostalo poceli da igraju ulogu u zivotu. TO sam teo da kazem. A zabole me poreklo njegove nestabilnosti, jel psiho jel somocki? Vazno je da bude daleko od mesta gde moze da se izivljava nad ljudima zbog toga. Mozda su njemu zaista ucinjene prave pravcate nepravde u djetinjstvu pa je sjeban. Zao mi je ali nemoj takav doci ujutro kranom da mi upravljas iznad glave!
pacey defender Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nope. Ti govoris da "lojavi malokurani prhutavog vlasista" imaju i odredjene licne karakteristike koje nisu valjane. Da se mrznja, pakost i zloba imaju zahvaliti genetskom materijalu, zar ne? Niko nije svesno birao kvalitet vlasista ili oblik i velicinu tukija, kao sto nije ni boju koze, ste ce reci da ako hoces da budes fer i konzistentan gledaces da izbacis ovakve izlete kao ovaj malopre.Uroše, vrati nalog Mau!
MayDay Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ijao ljudi sad je najbitnije sta je MP rekao i da li se drzao gradjanskih normi u anonimnom obracanju izabranom nosiocu vlasti.Da, postala sam full fledged forumasica. Ispravljam druge ljude.Ali sta cu kad sam super u pravu. A i Empe mi je drugar, pa je to iz najbolje namere.
Pontijak Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ijao ljudi sad je najbitnije sta je MP rekao i da li se drzao gradjanskih normi u anonimnom obracanju izabranom nosiocu vlasti.pa cekaj, ovo nije tema o Djilasu ili DS vec o gnevnoj generaciji a MP40 mu dodje kao pripadnik te gnevne generacije pa je onda mozda i bitno sta je MP napisao?
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 pa cekaj, ovo nije tema o Djilasu ili DS vec o gnevnoj generaciji a MP40 mu dodje kao pripadnik te gnevne generacije pa je onda mozda i bitno sta je MP napisao?Ja sam stariji brat gnevne generacije. Mozda zet...
Hella Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Zao mi je ali nemoj takav doci ujutro kranom da mi upravljas iznad glave!pa nije on došao i seo na presto, nego je biračko telo ispravno procenilo da đilas nudi jače performanse u odnosu na protivkandidate - ratnohuškače, ludake, uživaoce teških droga, etc.
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 pa nije on došao i seo na presto, nego je biračko telo ispravno procenilo da đilas nudi jače performanse u odnosu na protivkandidate - ratnohuškače, ludake, uživaoce teških droga, etc.Nisu znali za prhut i loj. Prikrivano za vreme kanpanje.
Weenie Pooh Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Gnevni zete, aj sjaši za trenutak sa Đilasa pošto stvarno nije o njemu tema. Ali mogao bi da padne split od Dabovićevog posta na temu medijske cenzure na lokalu, ako ima još šta da se kaže oko toga, meni zvučalo dosta zanimljivo
Recommended Posts