Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted
Evo gaaaaaaaaaaa! Evo gaaaaaa! Ale ale ale ale!Japan svuda, Japan oko naaaas....
Najbolje je da si imao sta da kazes.
Posted (edited)

@mp40 au jbt. koji argumenti. hajd sad sta bi sve tebi hipoteticki djilas mogao da uzvrati a u tvojim recenicama, plasim se, ima mnogo vise argumenata za ovakav tip diskvalifikacija jer je realno citano tvoj post manifestacija pubertetske frustracije a ipak si isto tako izasao iz puberteta. realno, u tvojim godinama pirgavi™ je bio mnogo bogatiji nego sto si ti sada ili sto ces ikada biti a znas kako, uz pare ide i sex i zene i sve ostale radosti za kojima mladi a bogme i odrasli zude laugh.gif pa sada ti vidi svoje motive zasto ovako djonom diskvalifikujes lika. mislimmmm, argumenti a ne djonovi, nije ovo obucarska radnja i to, djilas ima malu pisu, biki je narkomanka, sta da kazem, zivelo suceljavanje arrgumentima u srbiji isuse.gif

Edited by Pontijak
Posted
a jbg, delom i zbog onih kojima su svi oni isti, dacic i participira u vlasti, a ne na banderi nekoj.
pa sta je trebalo, da prosli put dam 2 glasa Tadicu umesto jednog? ja sam glaso za Tadica, a dobio sam Dacica koji je trebalo da, kao sto si lepo rekao, visi na banderi. sto se mene tice, nek se jebu kako znaju. znam ja da nisu isti (Djilas bi mozda pozivao na klanje, ali eto nije to radio, samim tim nije isti) ali ni jedni ni drugi nisu dovoljno dobri za moj glas. jeste, izvodim, prenemazem se. moze mi se, to je moj glas, i radim sa njim sta god hocu. ovo je valjda jos uvek nekakva demokratija.
Posted (edited)
realno, u tvojim godinama pirgavi™ je bio mnogo bogatiji nego sto si ti sada ili sto ces ikada biti
u, a koliko je tek Eskobar bio bogatiji u tim godinama, ili Giska. naravno da svaka kritika bogatasa pociva na zavisti na njihovom novcu. na osnovu iskustva sa Djilasovim sluzbama, potpisujem MP-ov post od reci do reci. nista sto sam video od njega i cuo o njemu nije u koliziji sa sudom empejca. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

tu si dabovicu u pravu: jeste ovo nekakva demokratija. svaki glas ima vrednost jednog glasa a svaki covek ima vrednost sopstvene moci ubedjivanja drugih nosilaca glasova u sopstvene prioritete ili animozitete sto se tice izbora kome dati taj jedan jedini glas jedanput u 4 godine.

Posted

Pa, da! Uz pare jedino i ide sex kod takvih degenerika poganih. Ko je rekao da on nema para? Ja mislim da ima para, tako mi deluje... Sta ja znam... Ja sam ga mrzio jos dok je bio manje bitan. Umem prepoznati kvalitetan materijal za life long mrznju.

Posted (edited)
Pa, da! Uz pare jedino i ide sex kod takvih degenerika poganih.
da, ovaj momenat mi je promakao isuse.gif Edited by Marko M. Dabovic
Posted (edited)
u, a koliko je tek Eskobar bio bogatiji u tim godinama, ili Giska. naravno da svaka kritika bogatasa pociva na zavisti na njihovom novcu. na osnovu iskustva sa Djilasovim sluzbama, potpisujem MP-ov post od reci do reci. nista sto sam video od njega i cuo o njemu nije u koliziji sa sudom empejca.
e pa sad ako si mu ti a i mp40 gledali velicinu kurca u toaletu i ako ste se rukovali s njim ili osetili njegov, kako bese, hladan i znojav, dlan onda ok. s tim sto je meni bizarno procenjivanje necije politicke licnosti prema hipotetickoj fruistraciji zbog velicine kurca. nekako su mi jednostavno smesni argumenti ljudi koji ispod oka gledaju tudja spolovila sve zamisljajuci ih manjim (ili vecim, zavisno od politickih preferencijala) ne sumnjam da imas iskustva sa djilasovim sluzbama ali isto tako mislim da si mnogo inteligentniji, obrazovaniji i iskusniji te da si savrseno sposoban da das mnogo efikasniju i razorniju kritiku djilasove gradske administracije nego sto je to ovaj infantilni post mp40 koji je imao u svom forumskom opusu zaista vrlo kvalitetnih i duhovitih postova i kome kao po forumskoj etikeciji treba da se aplaudira jer je onako kurcevito duhovit i odrazava pravi stav pravih mladih ljudi u pravoj srbiji i tako dalje. jebes suceljavanje argumenata u srbiji ako nam se sve svede na to da je biki narkomanka i da djilas ima mali kurac. od toga pa do nabadanja nozevima sa argumentom "mislio sam da je siptar" nema ni pola koraka a u sustini pripada istoj mentalnoj strukturi Edited by Pontijak
Posted
e pa sad ako si mu ti a i mp40 gledali velicinu kurca u toaletu i ako ste se rukovali s njim ili osetili njegov, kako bese, hladan i znojav, dlan onda ok. s tim sto je meni bizarno procenjivanje necije politicke licnosti prema hipotetickoj fruistraciji zbog velicine kurca. nekako su mi jednostavno smesni argumenti ljudi koji ispod oka gledaju tudja spolovila sve zamisljajuci ih manjim (ili vecim, zavisno od politickih preferencijala) ne sumnjam da imas iskustva sa djilasovim sluzbama ali isto tako mislim da si mnogo inteligentniji, obrazovaniji i iskusniji te da si savrseno sposoban da das mnogo efikasniju i razorniju kritiku djilasove gradske administracije nego sto je to ovaj infantilni mp40 kome kao po forumskoj etikeciji treba da se aplaudira jer je onako kurcevito duhovit i odrazava pravi stav pravih mladih ljudi u pravoj srbiji i tako dalje. jebes suceljavanje argumenata u srbiji ako nam se sve svede na to da je biki narkomanka i da djilas ima mali kurac. od toga pa do nabadanja nozevima sa argumentom "mislio sam da je siptar" nema ni pola koraka a u sustini pripada istoj mentalnoj strukturi
Sa kime se ti sad tacno svadjas, legendo? Vekovima pokusavam da uhvatim poentu tvojih postova i jako mi lose ide. Jedino primecujem da je to sve jedna te ista polemika ali ne kapiram o cemu i sa kim.
Posted
Djilas je covek kojeg pokrece mrznja prema maltene celom svetu. Komprimovana pakost, zloba. 98% njegovog organizma cine nepojedene uzine u osnovnoj, mala pisa, perut, lojava koza i znojavi, hladni dlanovi. 2% je molibden ili mangan... nisam jos skontao.Nikad ne potcenjuj psihopatiju te vrste.
Čitajući tvoj post, stekao sam utisak da ti mrziš ceo svet, a ne Đilas.
Posted (edited)
e pa sad ako si mu ti a i mp40 gledali velicinu kurca u toaletu i ako ste se rukovali s njim ili osetili njegov, kako bese, hladan i znojav, dlan onda ok. s tim sto je meni bizarno procenjivanje necije politicke licnosti prema hipotetickoj fruistraciji zbog velicine kurca. nekako su mi jednostavno smesni argumenti ljudi koji ispod oka gledaju tudja spolovila sve zamisljajuci ih manjim (ili vecim, zavisno od politickih preferencijala)
ne znam sta da ti kazem na ovaj bukvalizam. stranu pre sam napisao kako funkcionise sprega Djilas-Dacic, bez ikakvog obzira prema zakonima ili slobodi stampe. mozda mu je veliki kao Ronu Dzeremiju, ali taj covek se ponasa kao da mu je u zivotu uskraceno nesto veoma vazno. Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Čitajući tvoj post, stekao sam utisak da ti mrziš ceo svet, a ne Đilas.
Nema veze, nemam srectva da se izivljavam. Mirno spavaj, spokojan budi.
Posted
Sa kime se ti sad tacno svadjas, legendo? Vekovima pokusavam da uhvatim poentu tvojih postova i jako mi lose ide. Jedino primecujem da je to sve jedna te ista polemika ali ne kapiram o cemu i sa kim.
ma uopste se ne svadjam. to sto tebi nesto jako lose u kapiranju ide pa i nije tako strasno. ovo sto si napisao je samo ona varijacija "lalalalalala ne cujem te" ali si upotrebio vise znakova nego sto je l i a. samo ti nastavi sa svojim "mladalackim buntom" u pauzama malogradjanskog zivota sa platicom, sefom, placanjem poreza, benzina i ostalim aktivnostima gradjanina poslusnog i nastavi da teoretises o velicini spolovila kao objasnjenju politickih licnosti. pazi ovako, ti me tako podsecas na emira kusturicu: snimio covek davno 2-3 filma koja su ok i koja su pokupila nagrade, posle ostao bez kreativnog talenta i ugled od filmova iskoristio u svrhu probitacnog proseravanja. tako i ti, kao bistar covek koji je umeo da napise izuzetno duhovite postove jednostavno nemas uvek inspiracije ali hvatas na buku i ugled i tako dolazis do socinjenija tipa "prdenje u usta" i "mala spolovila". ok, ako je to moderna duhovitost i stav nemam nista protiv, ocito da me vreme gazi i da ne shvatam bas nove generacije
Posted
Djilas je covek kojeg pokrece mrznja prema maltene celom svetu. Komprimovana pakost, zloba. 98% njegovog organizma cine nepojedene uzine u osnovnoj, mala pisa, perut, lojava koza i znojavi, hladni dlanovi. 2% je molibden ili mangan... nisam jos skontao.Nikad ne potcenjuj psihopatiju te vrste.
Cekaj malo, mislim da sam ti sto puta naglasila da je nevidjeno idiotski kompromitovati ljude na osnovu bioloskih karakteristika a la velicina penisa, peruti, lojave koze i stajaznam. Bas je, ono, uzasno glupo i nelepo.
pa sta je trebalo, da prosli put dam 2 glasa Tadicu umesto jednog? ja sam glaso za Tadica, a dobio sam Dacica koji je trebalo da, kao sto si lepo rekao, visi na banderi. sto se mene tice, nek se jebu kako znaju. znam ja da nisu isti (Djilas bi mozda pozivao na klanje, ali eto nije to radio, samim tim nije isti) ali ni jedni ni drugi nisu dovoljno dobri za moj glas. jeste, izvodim, prenemazem se. moze mi se, to je moj glas, i radim sa njim sta god hocu. ovo je valjda jos uvek nekakva demokratija.
+ 1
Posted (edited)
ne znam sta da ti kazem na ovaj bukvalizam. stranu pre sam napisao kako funkcionise sprega Djilas-Dacic, bez ikakvog obzira prema zakonima ili slobodi stampe. mozda mu je veliki kao Ronu Dzeremiju, ali taj covek se ponasa kao da mu je u zivotu uskraceno nesto veoma vazno.
pa to je to. neko osnovno drzanje forme. rekoh ja, ne treba tebi da potpisujes icije postove jer si dovoljno inteligentan i obrazovan i umes da das kritiku na najbolji nacin. ja se samo zalazem za neko postovanje makar nekakve forme tj. da se ne pretvaramo u onu "suprotnu stranu" koja ce ocas posla potezati pojmove "narkomana", "siptara", "stranih placenika", "malih spolovila","hladnih dlanova" itd. da li je tolika nepristojnost sto me ponekad iritiraju neprilicni postovi kao sto je onaj mp40 a stvarno nemam nikakvu zelju da se svadjam sa covekom i u sustini mi je jako drag negov raniji forumski opus?ok, sve nas motivise nesto pa se ponasamo kao da nam je nesto uskraceno. uskracena nam je sloboda od patnje i tako u ovom svetu prolaznih ego egzistecija patimo i povodimo se za iluzijama moci, novca, politike.... Edited by Pontijak