Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) lazes?!sto bih lagao, pogledaj kakav je bio media coverage. nijedan medij pod Djilasovom kontrolom nije video nikakav problem u tome da je autobus pokosio dvoje studenata, izbeglica sa Kosova, to je predstavljeno kao izolovan incident iako su se redakcijama anonimno javljali vozaci koji su govorili da moraju da spajaju smene (15 sati za volanom) ako zele da zadrze posao. vest se pojavila 3. novembra. dva dana kasnije, coverage je posvecen vanrednim inspekcijama pogona.slucaj je zatvoren tako sto je popularno nazvani "autobus ubica" zadrzan kao dokazni materijal u postupku protiv vozaca Jovana Stolica, vracen preduzecu "Bamiron", nakon kratkog vestacenja od strane Uprave saobracajne policije. Saobracajna policija je odlucila da ignorise odluku istraznog sudije Slavka Zugica koji je naredio da vestacenje izvrsi tim strucnjaka sa Masinskog fakulteta, i jednostavno vratila vozilo kompaniji "Bamiron". pretpostavlja se da je nakon toga obavljen kompletan remont vozila, kako bi se zamaskirala eventualna odgovornost velike privatne kompanije u posebnim odnosima sa gradom Beogradom.zamisli kako bi tek bilo da je Vucic gradonacelnik. Edited February 27, 2012 by Marko M. Dabovic
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 zamisli kako bi tek bilo da je Vucic gradonacelnik.Na zvanicnom izvestaju i naredbi o zataskavanju pisalo bi Vucic a ne Djilas?
Aće Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Na zvanicnom izvestaju i naredbi o zataskavanju pisalo bi Vucic a ne Djilas?aj probaj da ne izjednacavas lopove i ubice, videces, nije tesko.
Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Na zvanicnom izvestaju i naredbi o zataskavanju pisalo bi Vucic a ne Djilas?+1garovikse, oni su se sami izmesali, nema tu vise sta da se izjednaci. jel ja stvarno moram da isticem ocigledno, da su Mrka i Dacic veoma vazni faktori ove vlasti? ili te prisnost sa DS-om magicno oslobadja bilo kakve odgovornosti za "greske proslosti"? Edited February 27, 2012 by Marko M. Dabovic
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 aj probaj da ne izjednacavas lopove i ubice, videces, nije tesko.Ja sam za to da se lopovu da sansa da napreduje u ubicu a ubici sansa da prosiri multimedijalnost svog izraza!
Yoyogi Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 sto bih lagao, pogledaj kakav je bio media coverage. nijedan medij pod Djilasovom kontrolom nije video nikakav problem u tome da je autobus pokosio dvoje studenata, izbeglica sa Kosova, to je predstavljeno kao izolovan incident iako su se redakcijama anonimno javljali vozaci koji su govorili da moraju da spajaju smene (15 sati za volanom) ako zele da zadrze posao. vest se pojavila 3. novembra. dva dana kasnije, coverage je posvecen vanrednim inspekcijama pogona. A zasto je bitno ko su bile zrtve, do granulacije da su "izbeglice sa Kosova"?Kod mene, desilo se da je otpao tocak Mitcubishi kamiona, otisao kao projektil i ubio jednu osobu.Onda se, istragom, ispostavilo da je bilo jos 3 takva slucaja (otpadanja tocka, ne zrtava).Mediji su napadali i na kraju je Mitsubishi morao da prizna da je to greska u dizajnu tog sklopa vozila. Jos gore, ispalo je da su znali za to godinama i sedeli misleci nista nece biti.Rezultat: svih 53 prefektura su izbacile Mitsubishi kamione ("Fuso") iz svoje upotrebe.Ogroman gubitak za Mitsubishi, to su bili djubretarci kamioni, sva teza vozila koja opstine imaju, desetine hiljada njih izbaceno iz upotrebe i poslato na presovanje.To je maltene dovelo celu firmu na rub bankrota, cak i sa putnickim vozilima. Samo ime firme Mitsubishi je bilo posuto tim prahom nepoverenja javnosti.
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Evo gaaaaaaaaaaa! Evo gaaaaaa! Ale ale ale ale!Japan svuda, Japan oko naaaas....
Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 A zasto je bitno ko su bile zrtve, do granulacije da su "izbeglice sa Kosova"?pa hocu da kazem da bi ta granulacija dala vecu tezinu slucaju da je uopste bilo moguce pisati o njemu, ne opravdavam to, vec samo konstatujem jedan fakat.
Aće Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ja sam za to da se lopovu da sansa da napreduje u ubicu a ubici sansa da prosiri multimedijalnost svog izraza!ja ne mogu pickoustog nacistu i djilasa da svrstam u "svi su oni isti", koliko god se trudio.
MayDay Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 sto bih lagao, pogledaj kakav je bio media coverage. nijedan medij pod Djilasovom kontrolom nije video nikakav problem u tome da je autobus pokosio dvoje studenata, izbeglica sa Kosova, to je predstavljeno kao izolovan incident iako su se redakcijama anonimno javljali vozaci koji su govorili da moraju da spajaju smene (15 sati za volanom) ako zele da zadrze posao. vest se pojavila 3. novembra. dva dana kasnije, coverage je posvecen vanrednim inspekcijama pogona.slucaj je zatvoren tako sto je popularno nazvani "autobus ubica" zadrzan kao dokazni materijal u postupku protiv vozaca Jovana Stolica, vracen preduzecu "Bamiron", nakon kratkog vestacenja od strane Uprave saobracajne policije. Saobracajna policija je odlucila da ignorise odluku istraznog sudije Slavka Zugica koji je naredio da vestacenje izvrsi tim strucnjaka sa Masinskog fakulteta, i jednostavno vratila vozilo kompaniji "Bamiron". pretpostavlja se da je nakon toga obavljen kompletan remont vozila, kako bi se zamaskirala eventualna odgovornost velike privatne kompanije u posebnim odnosima sa gradom Beogradom.zamisli kako bi tek bilo da je Vucic gradonacelnik.realno, vucic je mali kalibar za djilasove mahinacije. nije kid with a potential.mene uzasava ovaj medijski mrak vise nego bilo koji drugi izolovani incidenti i kradje..
Pontijak Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) A zasto je bitno ko su bile zrtve, do granulacije da su "izbeglice sa Kosova"?pa zaboravio si balkansku krcmu. ovde nista ne postoji ako se ne obradi odredjenom "granulacijom" (svidja mi se izraz, podseca me na zargon iz fotolaboratorija i akanja sa razvijacima, fiksirima i papirimanego ja dosadan opet na svoje: zasto niko ne obraca paznju na momenat svedocenja putnika koji je prosao uprkos svoj gradskoj cenzuri? putnici su dakle mislili da su dva roma (jedan je bio svetlije puti! - kako svedoci kazu) napali coveka u autobusu. tek posle hapsenja je dosla izjava napadaca "mislio sam da je siptar". cak je i na forumu bilo zezanja u smislu tumacenja cina i motiva postupka nasilnika sa necim, parafraziram, "vidi garavog kako se dokazuje". i sta cemo sa tim detaljem? zasto ta potreba da se sve svede u predvidljive okvire tipa gradska cenzura koja stiti gsp? dakle, sta se desavalo osim sto je tacno da je napada bilo? mene taj detalj o svetlijoj puti jednog od napadaca opozit od sugerisane tamnije puti drugog napadaca. dakle pitanje, da li bi putnici tog busa uopste reagovali da nisu pomislili od kolorita puti da su napadaci: romi? Edited February 27, 2012 by Pontijak
Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) ja ne mogu pickoustog nacistu i djilasa da svrstam u "svi su oni isti", koliko god se trudio.mislis da bi Vucic naredio pravu inspekciju pogona GSP-a i privatnih prevoznika, a ne onu lakrdiju sa pregledom 1000 vozila za 48 sati?moguce da bi nacista to odradio bolje, ne sporim. nije bas da cu glasati za njega, pa sam neutralan posmatrac. ono sto znam jeste da je Djilas nalozio da se zataska istraga o pogibiji dvoje mladih ljudi, i da je policija njegovog drugara Dacica (koji valjda nije nacista, iako je bio Slobin portparol, sta li?) namerno ignorisala naredjenje istraznog sudije i predala materijalni dokaz u ruke potencijalnih pocinilaca prestupa. Edited February 27, 2012 by Marko M. Dabovic
Aće Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) mislis da bi Vucic naredio pravu inspekciju pogona GSP-a i privatnih prevoznika, a ne onu lakrdiju sa pregledom 1000 vozila za 48 sati?moguce da bi nacista to odradio bolje, ne sporim.ma ne mislim na ovaj izolovani dogadjaj. olako mesate frogs and grandmas, i olako zaboravljate u kakvim brutalnim zlocinima je ucestvovao mladi novopeceni proevropljanin. hiljadu djilasa nece unazaditi ovu zemlju za hiljadu narednih godina toliko koliko je unazadjena pod tatom vucicevim. ne simpatisem djilasa ni najmanje, opak je dripac, ali zajebite te price...a jbg, delom i zbog onih kojima su svi oni isti, dacic i participira u vlasti, a ne na banderi nekoj. Edited February 27, 2012 by garoviks
Yoyogi Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 pa hocu da kazem da bi ta granulacija dala vecu tezinu slucaju da je uopste bilo moguce pisati o njemu, ne opravdavam to, vec samo konstatujem jedan fakat.Pa ok, nisi ti naredjivao. Konstatujes fakat, mada izgleda da se ne svidja ni tebi ni meni.
Mp40 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Djilas je covek kojeg pokrece mrznja prema maltene celom svetu. Komprimovana pakost, zloba. 98% njegovog organizma cine nepojedene uzine u osnovnoj, mala pisa, perut, lojava koza i znojavi, hladni dlanovi. 2% je molibden ili mangan... nisam jos skontao.Nikad ne potcenjuj psihopatiju te vrste. Edited February 27, 2012 by Mp40
Recommended Posts