nera Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nemoj tako, jedan duhovnik mi objasnioTM da SrBi nisu ridji i plavi po poreklu vec zapravo 'vako garavi, a ono sto vidis na freskama je umetnicka sloboda
SNARC Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 bogomi, ovako garav ne bi smeo da ima mesta među čuvarima svetosavlja.Mora da se pokaze..kako bese ono,poturice su nabijale na kolac sa vecim uzivanjem no Turci ?Kada bih nekako mogao da uticem na to da se legalizuju tejzeri u Srbiji..pa postanem uvoznik..ozbiljne bih pare zaradio..
nera Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Mora da se pokaze..kako bese ono,poturice su nabijale na kolac sa vecim uzivanjem no Turci ?Kada bih nekako mogao da uticem na to da se legalizuju tejzeri u Srbiji..pa postanem uvoznik..ozbiljne bih pare zaradio..Uvek se takvi vise dokazuju... off topic/ Skoro sam videla kod jednog momka savrsenu spravu, baterijska lampa sa tejzerom. Neupadljivo i efikasno./ end off topic
Weenie Pooh Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Vazi, lice se smatra mladjim punoletnikom do 21 godine.I koju nagradu taj osvaja? Kad izbode nekog u busu, mislim. Tretiraju ga kao da ima 14 pa se potukao u školskom dvorištu zbog devojčice?
Shan Jan Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Ti tejzeri uopce ne zvuce lose, bar u Srbiji gde se izgleda jos uvek vise koriste nozevi od pistolja. Nego vreme je da prestanete da se divite doticnom jer pravi junak tek stasava u ovoj porodici srpskih vitezova: Miloš Mađarov (20) iz Koteža, koji je u petak u autobusu na liniji 43 nožem ubo u vrat i potiljak Dželima Limana (34), tereti se da je 21. februara 2011. sa bratom M. M. (16) učestvovao u tuči u naselju Borča u kojoj je ranjen maloletni N. L. Kako sazanje "Blic", protiv Miloša Mađarova do sada je podneto dvadesetak prijava za učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje, teške krađe, razbojništva i krađu vozila..Kako saznaje “Blic”, sedamnaestogodišnjeg N.L. je u dvorištu Osnovne škole “Vasa Pelagić” nožem izbo mlađi brat osumnjičenog Miloša Mađarova, protiv koga je tada podneta krivična prijava zbog učestvovanja u tuči.Prema našim saznanjima, tuča u dvorištu škole u Borči bila je dogovorena , a posmatralo ju je oko dvadesetak osoba :isuse: . M. M. je maloletnog N. L. nožem ubo u leđa.ucestovanje u tuci = izbosti nekog nozem Edited February 27, 2012 by Shan Jan
Eraserhead Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Je li ja to ne mogu da nadjem ili mafijaske vucibatine iz Kurira i Pressa ovu vest maltene nisu ni prenele, a o nacionalistickom motivu napada nisu napisale bukvalno nista?
Weenie Pooh Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Prema našim saznanjima, tuča u dvorištu škole u Borči bila je dogovorena , a posmatralo ju je oko dvadesetak osoba ucestovanje u tuci = izbosti nekog nozem Kreativno izražavanje, šta hoćeš?http://www.youtube.com/watch?v=Ym0hZG-zNOk&ob=av3n Edited February 27, 2012 by Weenie Pooh
steins Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nisam sigurna da ključ ne pomaže i da su potrebna javna ili manje javna streljanja (mada lepo zvuči to kad neko popizdi, pa zamišlja javna streljanja i njihanje na Terazijama...). Mislim da bi i ključ jako lepo odradio posao, samo eto, niko ih verovatno neće zaključati.ključ ne može da odradi posao. prosto nije dovoljno ubedljiv, em je procenat rehabilitovanih mali pa je veća šansa da će ovi iz zatvora izaći kao mnogo veći zlikovci, em to nema edukativni efekat.
Aće Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Uvek se takvi vise dokazuju... off topic/ Skoro sam videla kod jednog momka savrsenu spravu, baterijska lampa sa tejzerom. Neupadljivo i efikasno./ end off topicsam zvuk te struje izaziva odvratan osecaj. zabranjeno je kao i suzavac. no, sumnjam da bi bilo koji tuzilac gonio onog ko se na taj nacin odbrani od srbskog patriote divljaka, silovatelja ili lopova.
Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Je li ja to ne mogu da nadjem ili mafijaske vucibatine iz Kurira i Pressa ovu vest maltene nisu ni prenele, a o nacionalistickom motivu napada nisu napisale bukvalno nista?press je imao veliku pricu u subotu, dok se jos nista nije znalo o motivima za napad, a posle je dosao Piksi i celokupna rubrika Hronike je posvecena tome. takodje, postoji problem i sa lokacijom napada, gradskim medijima nije u interesu da prikazuju autobuse GSP kao mesta na kojima se desavaju zlocini. Edited February 27, 2012 by Marko M. Dabovic
Lezilebovich Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) takodje, postoji problem i sa lokacijom napada, gradskim medijima nije u interesu da prikazuju autobuse GSP kao mesta na kojima se desavaju zlocini.molim te, šta mu to dodje nije u interesu ? da se desilo u parku, dobilo bi više pažnje ?neko stvarno toliko daleko ide u (auto)cenzuri da se razmišlja o takvim stvarima ? Edited February 27, 2012 by Lezilebovich
Pontijak Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 pa u parkovima nije uveden park plus meni je u prvoj vesti o tom nasilju bio najbizarniji detalj da su otprilike "putnici zadrzali napadaca svetlije puti dok je ubadac nozem uspeo da pobegne razvalivsi vrata busa" sto sugerise da je ubadac nozem bio tamnije puti po novinaru i onda sam se upitao, o cemu je to rec, da li je pocelo rasno nasilje kao u americkom filmu, romi huligani idu i bodu nozevima one "mislio sam da je siptar" kad ono nije to nego klasicno bezumno nasilje moronoida iz nekog naselja i iskreno, nesto nemam saosecanje za njihovu tesku ekonomsku situaciju, cinjenicu da kao deca nisu dobili psa ili rolere na poklon itd, nasilje "mislio sam da je siptar" je u istoj kategoriji sa onim dorcolskim likom i njegovim "dok narod gladuje vi snimate".e sad, streljanje kao pedagoski primer je no-no, kljuc po nekima nije resenje jer se time ne postize nista, dakle, sta sada kada imamo potencijalnu situaciju da svako moze da nicim zasluzeno natrci na pravednika sa nozem koji bode jer eto - "misli"
steins Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 e sad, streljanje kao pedagoski primer je no-no, kljuc po nekima nije resenje jer se time ne postize nista, dakle, sta sada kada imamo potencijalnu situaciju da svako moze da nicim zasluzeno natrci na pravednika sa nozem koji bode jer eto - "misli"e cvrc. Na ljutu ranu, ljuta trava. To što raznorazni puterguzi vapiju za ljuCkim pravima je ultimativna glupost koja će nas na koncu kolektivno oterati u ludilo, ili u oblivion. ...dok se streljalo, znao se neki red!!!
Аврам Гојић Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) molim te, šta mu to dodje nije u interesu ? da se desilo u parku, dobilo bi više pažnje ?prilicno sam siguran da je tako. postoje oblasti gradskog zivota koje podlezu ostrijoj cenzorskoj kontroli u medijima nego neke druge oblasti. recimo ako, na primer, neko pozeli da pise o zapusenim podzemnim kontejnerima na Bulevaru, to nece ici bas tako lako jer se to autocenzorski dozivljava kao vest od posebnog interesa za Grad i njegove izabrane predstavnike.u slucaju ovog izbodenog coveka, postoji konvergencija nekoliko faktora koji onemogucavaju da mediji pod Djilasovom kontrolom opsirno pisu o tome.prvi je nacionalnost zrtve (Goranac, tj. Siptar). ne zelimo valjda da prikazemo Beograd kao mesto gde se ljudi bodu zbog toga sto pripadaju pogresnoj naciji? sve je u slici, sustina je nebitna.drugi je taj sto je bomba bacena na Piksijevu kucu daleko zanimljivija tema za plebs. od Piksija se zivi, a ne od izbodenog Albanca, koliko su oni nasih izboli pa se o tome nije pisalo. treci razlog je cinjenica da se to desilo u vozilu GSP, a sve lose vesti vezane za vozila GSP veoma se pazljivo citaju i, ako je moguce, stavljaju na marginu. kada je ono dvoje mladih ljudi poginulo pod tockovima autobusa u Cingrijinoj, urednici beogradskih medija imali su izuzetno brutalne brifinge i apsolutnu zabranu oligarhije da problematizuju ovaj dogadjaj. no, vazno je da ne dodje Toma.inace, gledam ludilo koje se desava na ulicama belgijskih i nemackih gradova, huligani bodu ljude nozevima i odlaze nekaznjeni, moze da te isutira ko hoce i kako hoce, policija je nemocna, i gradjani se nocu zakljucavaju iza betonskih zidova. to su uzasne posledice cinjenice da je u EU smrtna kazna ukinuta. Edited February 27, 2012 by Marko M. Dabovic
MayDay Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 kada je ono dvoje mladih ljudi poginulo pod tockovima autobusa u Cingrijinoj, urednici beogradskih medija imali su izuzetno brutalne brifinge i apsolutnu zabranu oligarhije da problematizuju ovaj dogadjaj. lazes?!
Recommended Posts