Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted

Baciti kljuc za njima.Muka mi je da slusam o rehabilitaciji vise...

Posted
Baciti kljuc za njima.Muka mi je da slusam o rehabilitaciji vise...
pih tu ključ ne pomaže nego javno streljanje. i da se sva deca izvedu iz škole da gledaju. Kad se presudi petorici ima da počne i da se ustaje u autobusu!
Posted
Baciti kljuc za njima.
Baciti ključ na suprotnu stranu od njih.Šalu na stranu, kakvi bolidi.
Posted

nisam pravnik, ali zar ne moze ovo da se kvalifikuje kao pokusaj ubistva sa predumisljajem, da mu se maksimalna predvidjena zatvorska kazna, i ceo slucaj se maksimalno proprati u medijima. i tako svaki sledeci, dok se neko negde ne zapita. u normalnoj zemlji

Posted (edited)

Ja ne znam kome to sudije podilaze sa smešnim kaznama (a nekako mi deluje da će i ovi dobiti nešto smešno). Svi sa kojima pričam o ovakvim stvarima a i ljudi koji komentarišu vesti uvek pizde i traže veće kazne. Ili se sudije plaše da se ne zameraju ovakvim banditima, ili je to neka direktiva, ali sigurno nije zbog neke opšte-narodne podrške našoj deci.

Edited by Evi_
Posted

kako nije? evo ovaj hteo da ubije Siptaranase dete :s_c:

Posted

Treba ga razumeti, sigurno ga je Edita isfrustrirala. Zar treba unistiti dva mlada zivota maksimalnim kaznama?

Posted

dva srpska mlada zivota, mind you. cvet nase mladosti. ko ce da bode po autobusima dok su oni na robiji :(

Posted (edited)
kako nije? evo ovaj hteo da ubije Siptaranase dete :s_c:
Ovaj hteo da ubije Šiptara, a nekom drugom smetala majica koju je neko nosio i sl. Mislim da ljudi kapiraju da su u pitanju prosto nasilnici koji bodu druge ljude, pa ih strah ovakvih, ako nužno i ne bi zaplakali za "Šiptarom". Baš sam popizdela. Treba ih lepo zatvoriti na neku planinu, pa nek ručno obrađuju zaparložene parcele, da bar otplate troškove policajaca koji ih čuvaju i hrane/smeštaja u zatvoru.edit: Sad pročitala ove dodatne komentare, mislim da su ti koji pričaju o uništenim mladim životima samo glasnija manjina. A ako većina ljudi stvarno tako rezonuju... pa ne znam šta da kažem, neka im ubica na ulicama i po GSPu. Edited by Evi_
Posted

U sto marki da ce ova dva mlada Srbina koliko sutra ponovo putovati GSP-om i da robije videti nece

Posted
dva srpska mlada zivota, mind you. cvet nase mladosti. ko ce da bode po autobusima dok su oni na robiji :(
Srbi na Kosovu bez struje i vode,Dok mladosti srbskoj zabranjuju da bode.
Posted

mislite da moze da se desi da ne budu optuzeni za pokusaj ubistva? barem ovaj sa nozem?

Posted (edited)

Ma videce, par meseci, ako im je prvi "prekrsaj", da se ne kaze da se nista nije uradilo.Bljuje mi se od kaznene politike, zakonskog minimuma od kojeg se odvadja mlados-ludos argumentima."Unisteni mladi zivoti" - ko ih j...

Edited by buffalo bill