ficfiric Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ispostavlja se ipak da su tinejdzeri™ nisu tamo neki nervozni klinci vec pravi branioci srpstva: Rekao je: „Vidim da si Šiptar“ i nožem ga ubo u vrat i potiljak - Dželima Limana su izboli na pravdi Boga! Samo zato što je slučajno kesom zakačio jednog od tih huligana po ruci i bez obzira na to što se istog časa izvinio zbog toga. Čak ga je tri puta zagrlio i zamolio da mu oprosti. Jednom od tih huligana je, međutim, zasmetalo kako Dželim govori, što izgovara mekše „č“, pa je odmah skočio na njega: “Vidim da si Šiptar”. Dželim mu je odgovorio da nije Albanac, već Goranac, ali je ovaj nastavio da ga maltretira i počeo da ga udara. Zatim je izvadio nož i ubo ga u vrat i potiljak - priča za “Blic” M. J., komšija Dželima Limana (34) koga su preksinoć u autobusu na liniji 43 tukli i nožem izboli vandali Zlatko M. (19) i Miloš M. (20) iz Koteža, koji će zbog nasilničkog ponašanja biti privedeni istražnom sudiji.
Prospero Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Baciti kljuc za njima.Muka mi je da slusam o rehabilitaciji vise...
steins Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Baciti kljuc za njima.Muka mi je da slusam o rehabilitaciji vise...pih tu ključ ne pomaže nego javno streljanje. i da se sva deca izvedu iz škole da gledaju. Kad se presudi petorici ima da počne i da se ustaje u autobusu!
Indy Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Baciti kljuc za njima.Baciti ključ na suprotnu stranu od njih.Šalu na stranu, kakvi bolidi.
assück Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 nisam pravnik, ali zar ne moze ovo da se kvalifikuje kao pokusaj ubistva sa predumisljajem, da mu se maksimalna predvidjena zatvorska kazna, i ceo slucaj se maksimalno proprati u medijima. i tako svaki sledeci, dok se neko negde ne zapita. u normalnoj zemlji
Dagmar Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) Ja ne znam kome to sudije podilaze sa smešnim kaznama (a nekako mi deluje da će i ovi dobiti nešto smešno). Svi sa kojima pričam o ovakvim stvarima a i ljudi koji komentarišu vesti uvek pizde i traže veće kazne. Ili se sudije plaše da se ne zameraju ovakvim banditima, ili je to neka direktiva, ali sigurno nije zbog neke opšte-narodne podrške našoj deci. Edited February 26, 2012 by Evi_
assück Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 kako nije? evo ovaj hteo da ubije Siptaranase dete
ficfiric Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Treba ga razumeti, sigurno ga je Edita isfrustrirala. Zar treba unistiti dva mlada zivota maksimalnim kaznama?
assück Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 dva srpska mlada zivota, mind you. cvet nase mladosti. ko ce da bode po autobusima dok su oni na robiji :(
Dagmar Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) kako nije? evo ovaj hteo da ubije Siptaranase dete Ovaj hteo da ubije Šiptara, a nekom drugom smetala majica koju je neko nosio i sl. Mislim da ljudi kapiraju da su u pitanju prosto nasilnici koji bodu druge ljude, pa ih strah ovakvih, ako nužno i ne bi zaplakali za "Šiptarom". Baš sam popizdela. Treba ih lepo zatvoriti na neku planinu, pa nek ručno obrađuju zaparložene parcele, da bar otplate troškove policajaca koji ih čuvaju i hrane/smeštaja u zatvoru.edit: Sad pročitala ove dodatne komentare, mislim da su ti koji pričaju o uništenim mladim životima samo glasnija manjina. A ako većina ljudi stvarno tako rezonuju... pa ne znam šta da kažem, neka im ubica na ulicama i po GSPu. Edited February 26, 2012 by Evi_
ficfiric Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 U sto marki da ce ova dva mlada Srbina koliko sutra ponovo putovati GSP-om i da robije videti nece
pacey defender Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 dva srpska mlada zivota, mind you. cvet nase mladosti. ko ce da bode po autobusima dok su oni na robiji :(Srbi na Kosovu bez struje i vode,Dok mladosti srbskoj zabranjuju da bode.
ToniAdams Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 mislite da moze da se desi da ne budu optuzeni za pokusaj ubistva? barem ovaj sa nozem?
Prospero Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) Ma videce, par meseci, ako im je prvi "prekrsaj", da se ne kaze da se nista nije uradilo.Bljuje mi se od kaznene politike, zakonskog minimuma od kojeg se odvadja mlados-ludos argumentima."Unisteni mladi zivoti" - ko ih j... Edited February 26, 2012 by buffalo bill
Recommended Posts