Jump to content
IGNORED

Gnevna generacija

dare...

Recommended Posts

Posted

noćas su "gnevna deca" polomila sedišta na 4 tek postavljne klupe u finansijskom parku. parkuć ima igralište za decu i koš sa terenom (gumena podloga). dve od 4 klupe su postavljene uz košarkaški teren. uskoro bi taj deo trebalo da bude i osvetljen za noćno basketanje. mi kučkari smo mogli samo da se pitamo "čemu to?"

Posted
noćas su "gnevna deca" polomila sedišta na 4 tek postavljne klupe u finansijskom parku. parkuć ima igralište za decu i koš sa terenom (gumena podloga). dve od 4 klupe su postavljene uz košarkaški teren. uskoro bi taj deo trebalo da bude i osvetljen za noćno basketanje. mi kučkari smo mogli samo da se pitamo "čemu to?"
U principu navijam iz sve snage za ovo, ali nije teško zamisliti kakve će biti reakcije ljudi iz okolne zgrade. Mentol koji je projektovao park tako da, pored onoliko prostora, nasadi košarkaški teren tik uz stambenu zgradu, treba da dobije otkaz koliko sutra.A ovo za uništavanje je naravno za no comment.
Posted
U principu navijam iz sve snage za ovo, ali nije teško zamisliti kakve će biti reakcije ljudi iz okolne zgrade. Mentol koji je projektovao park tako da, pored onoliko prostora, nasadi košarkaški teren tik uz stambenu zgradu, treba da dobije otkaz koliko sutra.A ovo za uništavanje je naravno za no comment.
nisi video. dečje igralište je tamo gde je bio koš, koš je pomeren ka nemanjinoj. podloga je gumena, ne verujem da smeta stanarima.
Posted
nisi video. dečje igralište je tamo gde je bio koš, koš je pomeren ka nemanjinoj. podloga je gumena, ne verujem da smeta stanarima.
Super! Ta gumena podloga je odlična stvar, beton je smrt za zglobove.
Posted
mi kučkari smo mogli samo da se pitamo "čemu to?"
Ni meni nije jasno koje se to zadovoljstvo dobija od cupanja klupi, razvaljivanja ulicnih cesmi, cepanja sedista u trolama i slicno.
Posted
Ni meni nije jasno koje se to zadovoljstvo dobija od cupanja klupi, razvaljivanja ulicnih cesmi, cepanja sedista u trolama i slicno.
iz dosade...
Posted
mi kučkari smo mogli samo da se pitamo "čemu to?"
po jedan ker vezan za klupu, resen problem.
Posted

scena od malopre iz trinestice. trojica pripadnika gnevne generacije, kapuljasa galame, psuju, pevuse navijacke pesmuljke, jednom recju intenzivno idu na kurac ostatku putnika u tramvaju. bucko u srednjim godinama, epski razvaljen od alkohola, posmatra ih neko vreme pa im se obrati- sta se vi klinci toliko kurcite, sta hocete vi? na to oni promrljaju nesto iz uobicajneog s`a je bilo matori repertoara ali pijanac nastavlja, doduse sa ne malom mukom, rvuci se sa sopstvenim jezikom i posle jos nekoliko nerazgovetnih recenica poentira sa jos par- sta se kurcite? A STA SE TI KURCIS?! unosi mu se u lice najkurcevitiji omladinac, nakon cega sledi jednominutna pauza. alkos ustaje i prilazi klincima, posle par razmenjenih recenica (koje meni promakose jer sam opet ukljucio mp3 plejer misleci da je predstava gotova), vodja mikro-copora, silno ohrabren cinjenicom da matori jedva stoji na nogama, urla- pa udari me ajde, to isto ponavlja i debeljko, pa posle 3-4 ponovljene replike sa obe strane filozofski zakljucuje- ma niiiije poenta u udaranju! poenta je da vi klinci nista ne kapirate, ne znate dve reci da naucite, niste elegantni (?!) ne znate nista, jebem vam majku. Sto mi psujes majku- brecnuo se balavac valjda da sacuva bar malcice dostojanstva nakon sto je svakom od putnika za Banovo Brdo postalo jasno kolika je pickica. Pa jebem ti mater, uporan je pijanac. E jebem i ja tebi mater, po poslednji put ce pokusati da bude hrabar klinja posto je potpuno uveren da je njegov sagovornik cvrsto opredeljen za nenasilno resenje spora. ne kapirate vi nista, e ja sa 17 kapiram vise nego ti sa 50, ma ne kapiras...dok sam izlazio cuo sam samo da su se dogovarali u koju kafanu ih matori vodi na pivo.

Posted

Kakav antiklimaks! Sve čekam ko će koga da icepa, kad oni odoše na pivo :lol:

• 2 weeks later...
Posted

više ni menjačnicu ne možeš da opljačkaš ko čovek a da naša deca ne ulete.

Đak uhvatio naoružanog pljačkašaIzvor: Beta sreda 21.12.2011 | 19:55Pančevo -- Posle današnjeg pokušaja pljačke jedne menjačnice u Pančevu, uhapšen je D.M. (46) iz tog grada, saopštila je večeras policija. "Razbojnik je istrčao iz menjačnice, a za njim i radnik koji je počeo da viče 'Uhvatite lopova!'. Potrčao sam i uhvatio ga, ali je on uperio pištolj u moj stomak i naredio da ga pustim, što sam i učinio", rekao je srednjoškolac za agenciju Beta. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=12&dd=21&nav_category=16&nav_id=567694
Posted
"Razbojnik je istrčao iz menjačnice, a za njim i radnik koji je počeo da viče 'Uhvatite lopova!'. Potrčao sam i uhvatio ga, ali je on uperio pištolj u moj stomak i naredio da ga pustim, što sam i učinio", rekao je srednjoškolac za agenciju Beta.
šta uleteo!? vidiš da je neko poslušno dete, radi sve što mu odrasli kažu. dry.gif
  • 2 weeks later...
Posted
Učenici spasli život profesorki, skupili novac da operiše tumor u ItalijiS. Mirković | 29. 12. 2011. - 15:42hPožarevac - Marija Vujić (41), profesor informatike u Požarevačkoj gimnaziji posle uspešne operacije u Italiji tumora karličnih kostiju i ugradnje živih kostiju donora iz banke kostiju, vraća se na radno mesto. Njena operacija u Bolonji koštala je 15.000 evra a otišla je zahvaljujući pomoći učenika kojima je ona razredni starešina. Oni su animirali profesore, mnoge firme i grad Požarevac i sakupili novac za njeno izlečenje.201878_regpoz_ff.jpg?ver=1325110832http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/298724/Ucenici-spasli-zivot-profesorki-skupili-novac-da-operise-tumor-u-Italiji
Posted
Đak uhvatio naoružanog pljačkaša"Razbojnik je istrčao iz menjačnice, a za njim i radnik koji je počeo da viče 'Uhvatite lopova!'. Potrčao sam i uhvatio ga, ali je on uperio pištolj u moj stomak i naredio da ga pustim, što sam i učinio", rekao je srednjoškolac za agenciju Beta.
:lol:Naslov je glup do bola. Trebalo je da piše "Đak uhvatio naoružanog pljačkaša a onda ga pustio". Em tačnije em senzacionalističkije.
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

reporterka gracke televizije s seljackim naglaskom puke.gif

Edited by Matilda Ivancic