Jump to content
IGNORED

Lj.

kurdi

Recommended Posts

Posted

ne zajebavam!!!izvini na smetnji!

Posted
u crnoj gori se za pistolj (u stvari revolver) kaze ljevor :s_dj:ubice me kurdi, ali evo ga na vikipediji.
koliko ja znam kaže se livor.poziva se morgana da razreši dilemu :s_dj:
Posted

mea culpa, UnJardin...zaboravila sam šta piše u prvom postu

Posted
koliko ja znam kaže se livor.poziva se morgana da razreši dilemu :s_dj:
ne znbam kako se zove ali brzo potezem :D
Posted
ja ne bih prizno ni jedno ni drugo, kao to sam mislio napisoa jos u prvom postu.obe imaju florofaunsko poreklo.a i, opet, svako labavljenje prvila koje vodi tome da ocigledno ima vise od 4 reci ocigledno nije dozvoljeno.
vid stvarno : dpa ja se onda predajem :D
Posted

Ima tačno četiri:ljuljaškaljuljačkaljuljalicaljulja. Sve je to isto, samo se malo razlikuje. :D

Posted
Ima tačno četiri:ljuljaškaljuljačkaljuljalicaljulja. Sve je to isto, samo se malo razlikuje. :D
to sam i ja negde napisala na pocetku da ce to ipak biti varijacije na ljuljanje.i mislim da si u pravu, to su te cetiri reci.moja ljustilica bi bila peta, ali diskutabilno, to mu dodje kao contemporary word
Posted

nije iskljuceno da se to trazilo, mada ja ne znam sta znace druga i treca rec?jesu u pitanju razliciti predmeti?i svakako mi je drago zbog ljustilice.

Posted

Ljuljaska i ljustilica su OK. Ostalo sto je spomenuto, cini mi se (bar meni :rolleyes: ), ne spada u tu famoznu (ne)postojecu grupu 4 LJ! :)

Posted

ljuljachka je ljuljashka, u nekim dijalektima sa ovih prostora.

Posted

ljulja/ljuljka (kolevka) mora da može, jeste da je arhaizam al je čini mi se sasvim na mestu

Posted
nije iskljuceno da se to trazilo, mada ja ne znam sta znace druga i treca rec?jesu u pitanju razliciti predmeti?i svakako mi je drago zbog ljustilice.
mislim da se podrazumeva - the pleasure is all mine