Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

lepota i moc parne masine :)trainromatica20bypontijkx1.jpgBy pontijak

kretanje_stajanjetrainromatica26bypontijcx0.jpgBy pontijak

Zar ova ne bi bila bilja da je okrenuta za 90 suprotno od kazaljke na satu.

fotografija je kao tanjir: moze da je okrece kako ko pozeli :D ranije sam okacio drugu fotku sa slicnim motivom tako kako si ti napisao ali sada mi se ovako vise svidelo, drzao sam se "objektivnosti" tj. polozaja tela dok sam fotografisao ;)

Zar ova ne bi bila bilja da je okrenuta za 90 suprotno od kazaljke na satu.
... meni je i ovako ok. @Pontijak: ona prva, sto bi rekao Indy, plache za B&W. Uz jak sharp:)Jedino mi se ne dopada ta simetrija u kadriranju.
2608325544_67609da979.jpgzamandaljenje

Čika Indy vratite se! :) Obećavam, biće samo lepih reči, a kad ne budem imala šta pametno da kažem (kh,kh), mudro ću ćutati i uživati u tuđim radovima...Come back, come back! :)

2610742408_d0a0cd4796.jpg
3 godine! :)Sad će tek da "poblesavi", a i vi...

@mickewowwwww za zamandaljenje!!! :) :) :)@cowboyma, simetrija mi ostala kao navika jos od mladosti i tadasnjeg rada samo sa srednjim formatom i nikako toga da se oslobodim :blush: i cekam da mi Indy obradi tu fotku koju ti pominjes u c/b - kada on obradi neku moju fotku meni se njegova verzija mnogo vise svidi nego sopstvena mi fotka :) @minjadivan c/b ton a tema je, ehhh :) deca :) i vidi se da junior ima isti odlucan stav kao i senior (to povodom slavnog tvog autoportreta - jedan od najboljih autoportreta koje sam ikada video)da, fotografija:cekanjetrainromantica27bypontijh5.jpgBy pontijak

Edited by Pontijak

sweetjesus30dimg3187iz9.jpgSpoons, Cans & the Sweet Jesus

Edited by Zmitjkoe

secretmanimg3188ake9.jpgHe Appeared In Broad Daylight

Manasijamanasijamonastery2byponju8.jpgBy pontijak

Edited by Pontijak

Manasija
Da izvineš ja bih ovo malo centris'o2611554860_e634c0aa77.jpgno nameedit: vrati se Indy!!!

Edited by micke

widechurch1img3622xl2.jpgExhibition In ChurchUprkos uvrezenom misljenju da ultra wide lens dodaje sirinu slici (sto je svakako tacno) ipak je draz i lepota ovih objektiva u tome sto slici daju dubinu. Sto veca zizna daljina to slika vise izgleda flat.

Edited by Zmitjkoe