esdy_11192 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 MondrianDaj i ja sam to fotkao u Amsterdamu !! Nisam više imao filma, pa sam sa nekim idiot digialcem.. Obrada je dosta jača od one koje obično radim.. Naglasio sam boje.. Mada bih sad odradio još neki crop i totalno drugačiju boju.. A ni perspektiva mi nije sjajna.. :D
Indy Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 MondrianIzgleda se isti arhitekta igra i po Melburnu... :D
micke Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Daj i ja sam to fotkao u Amsterdamu !! Nisam više imao filma, pa sam sa nekim idiot digialcem.. Obrada je dosta jača od one koje obično radim.. Naglasio sam boje.. Mada bih sad odradio još neki crop i totalno drugačiju boju.. A ni perspektiva mi nije sjajna.. :Dsudeći po perspektivi (da nema PSa) mislio bih da zmitja ili ima 2m ili se penjao na krov od auta
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) ... aaaaa!!!! sto je lepa i dobra fotka!!!! a ovi sto zezaju za Velington, ma sutra bih se preselio u taj "kich" :)Indy, Minja, Zmitjkoe... pu, drznici jedni, sto morate da kacite tako dobre fotke i bedacite me i u komplekse me bacate :P ama... dodjem na net posle vikenda i zaista imam sta da vidim: nekoliko lepih fotki koje mi ulepsale radni dan :)majstori :) Edited April 7, 2008 by Pontijak
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a sada: slusajte muziku koju hocete :) ja slusam jazz :)By pontijak
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jel' to tvoj radio? Obozavam stare radije, cevase.kafanski ukras-radio :) to je moda enterijera u Bg zadnjih godina, da se stave stari predmeti kao dekoracija :) istina, kod kuce jos uvek cuvam Simens radio iz ranih 50-ih ali mu otisla neka lampa i sluzi za ukras ali TAJ lak na drvenoj kutiji, nista kao kada Nemac napravi bilo sta od tehnike, recimo Lajku ili Rolej khm ili Benc ili Bubu ili Barselonu aiii, prolupao sam, upadoh u germanofilstvo u postu a sada nesto sasvim drugacije: gepard - devojka :)By pontijak
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kafanski ukras-radio :) to je moda enterijera u Bg zadnjih godina, da se stave stari predmeti kao dekoracija :) istina, kod kuce jos uvek cuvam Simens radio iz ranih 50-ih ali mu otisla neka lampa i sluzi za ukras ali TAJ lak na drvenoj kutiji, nista kao kada Nemac napravi bilo sta od tehnike, recimo Lajku ili Rolej khm ili Benc ili Bubu ili Barselonu aiii, prolupao sam, upadoh u germanofilstvo u postu a sada nesto sasvim drugacije: gepard - devojka :)By pontijak
micke Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a sada nesto sasvim drugacije: gepard - devojka :)Simpatična ti ova gepard mala, izraz lica joj je malo ... hm, napet :)wroom
Pontijak Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Simpatična ti ova gepard mala, izraz lica joj je malo ... hm, napet :)wroom wow za wroom :) a zene-gepardke su uvek napete kada se spremaju za lov Radovan kafe, opet.By pontijak
sarište Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 (edited) ajde i ja da bačim neke svoje fotke...ovo sam fotkala prošle godine...Kej KolubareValjevo Edited April 7, 2008 by sarište
Recommended Posts