micke Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :( nisam valjda umlatio topik juce, niko ne kaci fotke osim mene :(Ma nisi nego, su se ljudi uglavnom ispucali, samo cepaj :)'tice
Pontijak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 e da, bilo je diskusije oko koriscenja foto-opreme i konstatacije da zilijarde ljudi, omladine narocito, imaju kamerice u mobilnim telefonima :) tjah, imam i ja kamericu u telefonu (kada vise i ne prave mobove bez kamerica) i u to ime:
Pontijak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 i jos jedna kao moj pokusaj dokazivanja da nije bitna vrsta fotoaparata, da ne kazem kamerice, vec sta se vidi i zeli da se zabelezi svetlom :)(valjda ovo nije promasen topik, ima vec tema mblog?)
Pontijak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ... jer: stepenice su ipak stepenice (ovo nije mob kamerica)By pontijak
Pontijak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a lepi su hodnici u boji, narocito kada covek izlazi iz stana u obojeni hodnik :)By pontijak
Pontijak Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 (edited) a lepa su bila bg dvorista koja vise ne postoje :( 1989, sken negativa vrlo bajatog ORWO-a, ostalih tehnicko-hemijskih detalja se naravno ne secamBy pontijak Edited April 2, 2008 by Pontijak
leptirica Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 (edited) [/img]Voznja bgd bussom nadam se da cu sad uspeti Edited April 4, 2008 by leptirica
leptirica Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kako da ubacim sliku sa TinyPic? Isla sam na Insert Image ali nisam uspela.
Indy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kako da ubacim sliku sa TinyPic? Isla sam na Insert Image ali nisam uspela.Mozda ti link nije bio dobar (neki od tih image sajtova ubacuju tagove u link, za Insert Image ti treba cist URL slike).
Recommended Posts