April 2, 200817 yr :( nisam valjda umlatio topik juce, niko ne kaci fotke osim mene :(Ma nisi nego, su se ljudi uglavnom ispucali, samo cepaj :)'tice
April 2, 200817 yr e da, bilo je diskusije oko koriscenja foto-opreme i konstatacije da zilijarde ljudi, omladine narocito, imaju kamerice u mobilnim telefonima :) tjah, imam i ja kamericu u telefonu (kada vise i ne prave mobove bez kamerica) i u to ime:
April 2, 200817 yr i jos jedna kao moj pokusaj dokazivanja da nije bitna vrsta fotoaparata, da ne kazem kamerice, vec sta se vidi i zeli da se zabelezi svetlom :)(valjda ovo nije promasen topik, ima vec tema mblog?)
April 2, 200817 yr a lepi su hodnici u boji, narocito kada covek izlazi iz stana u obojeni hodnik :)By pontijak
April 2, 200817 yr a lepa su bila bg dvorista koja vise ne postoje :( 1989, sken negativa vrlo bajatog ORWO-a, ostalih tehnicko-hemijskih detalja se naravno ne secamBy pontijak Edited April 2, 200817 yr by Pontijak
April 4, 200817 yr [/img]Voznja bgd bussom nadam se da cu sad uspeti Edited April 4, 200817 yr by leptirica
April 4, 200817 yr Kako da ubacim sliku sa TinyPic? Isla sam na Insert Image ali nisam uspela.Mozda ti link nije bio dobar (neki od tih image sajtova ubacuju tagove u link, za Insert Image ti treba cist URL slike).