Pontijak Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 (edited) Indy & pontijak - Ne zna se koja je bolja. Long live black-and-white!kada mi Majstorica fotografije to napise - za mene je to pohvala :) sto napisah i Indyju, vi ste naprosto sjajni, Minju da i ne pominjem a i ostale cije radove jako volim da vidim :) pored vas se osecam kao provincijski shuster :)u to ime, malo Zemuna od pre 2 nedelje (opet moje zagrdjivanje za saturacijom - nikako da naucim da radim u boji)By pontijak Edited March 29, 2008 by Pontijak
Pontijak Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ah, subota i dok svi uzivaju u prirodi ili gde vec, ja manijacim i kacim fotke jos jedan cist sken iz 1989, tehnika ista, bajat ORWO a ostalih detalja se ne secam Oprtalj, IstraBy pontijak
micke Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 (edited) (opet moje zagrdjivanje za saturacijom - nikako da naucim da radim u boji)Mislim da grešiš, to što je ekipa ovde prilično zaljubljena u c/b i nisko saturisane fotografije ne znači da nema onih koji vole i jake boje, a bogami ima i HDR lovers jeretika . Meni lično ove tvoje fotke izgledaju super.edit:U to ime jedanvatreni auto Edited March 29, 2008 by micke
minja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Slazem se sa misljenjem stovanog Indy-ja. Volim osjecaj koji dobijas CB fotkama. Tehnicka nesavrsenost samo dodaje na kvaliteti.
minja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Maxi, ovo je perfektan DOF.Jos Svedske i oblaka :) :
Caligula Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 (edited) @Maxivida: kao krop neke Klimtove slike:) , odlicna fotografija.@Minja: mislim da nije dof, pre je dobro korisceni PS? Edited March 31, 2008 by CowBoy
Pontijak Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mislim da grešiš, to što je ekipa ovde prilično zaljubljena u c/b i nisko saturisane fotografije ne znači da nema onih koji vole i jake boje, a bogami ima i HDR lovers jeretika . Meni lično ove tvoje fotke izgledaju super.edit:U to ime jedanvatreni autohej, pa hvala na komentaru :)a autoooo, ajoooojjjj, hocu jedan takavvvv :) pih, konj mator a jos uvek imam neostvarene zelje
Pontijak Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ova je fenomenalna. Nema sta da se menja. :) Hvala :) u to ime, jedna c/b od juce :) da ne preterujem sa skenovima od pre dve decenije By pontijak
Pontijak Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ohoho, oživeo topik. :)ova fotka Zivota je tako romanticno lepa :) prosto zamislih neku secesija vilu u kojoj si snimila ovu fotografiju :)i da, nista dirljivije nego ljubavne poruke koje klinci pisu po zidovima :) Dorcol, juce.By pontijak
Pontijak Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 kapija na granici Palilule i Dorcola, juce.By pontijak
Pontijak Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 c/b varijanta iste kapijeBy pontijak@Minja: koji oblaci! koja fotka! ja bih tamo u sreci i veselju popio litar Absoluta, pao u pateticno ushicenje prirodom i uzdahe o prolaznosti zivota i na kraju pao pijan na zemlju
Pontijak Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ne vredi, kako da odolim :) jos jedan sken iz 1989, naravno da se ne secam hemijsko-tehnickih detalja By pontijak
minja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 I tata bi sine ali ne mozes se bas naroljat kad odes u setnju s klincem (sine aj' odi kopaj u pijesku dok se tata malo napije)P.S. ako se bolje pogleda, u centru slike se vidi mali, plavi kaput i kapa
Recommended Posts