March 14, 200817 yr Author Orderka, ovo je odlično, samo bih ga ja zarotirala za jedan stepen udesno. Minja, šta je to na slici? Izgleda kao minijaturni putni baloni-sijamski blizanci.
March 14, 200817 yr slightly off topic, ali mislim da sam na pravom mestutreba mi pomoc: je l' zna neko dobar free stock photo sajt?ja sam nasla Stock.XCHNG i vrsi mi posao donekle, ali mi treba jos neki.unapred zahvalna :)
March 14, 200817 yr slightly off topic, ali mislim da sam na pravom mestutreba mi pomoc: je l' zna neko dobar free stock photo sajt?ja sam nasla Stock.XCHNG i vrsi mi posao donekle, ali mi treba jos neki.unapred zahvalna :)To je jedini za koji ja znam. Ako postoji jos neki, nije dovoljno poznat odnosno nema neki fond fotografja.Ako ti je potrebno nesto konkretno u HQ pixelazi, imas foto forume pa pitaj fotografe, mozes takodje besplatno da dodjes do super fotografija.ja sam tako poklonio nekoliko fotografija u HQ. Edited March 14, 200817 yr by CowBoy
March 14, 200817 yr @maxividia: to su papirnati baloni za sastavljanje. slikao kroz lecu, zato su obrnuti
March 16, 200817 yr Pa je*ote koja neaktivnost na ovom forumu. Di ste ljudi? :(bio na jednonedeljnom putu, ali evo ga bilans [racunajuci i neke RAW+JPEG fajlove] :Dcim proredim i processujem, bice :)
March 16, 200817 yr bio na jednonedeljnom putu, ali evo ga bilans [racunajuci i neke RAW+JPEG fajlove] :Dcim proredim i processujem, bice :)jbt, kvantitativno smo tu negde, ja u Kini spucao 39Gb.