Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
danke, danke ali ja sam devojčicaaa :mellow:
sorry,u tom slučaju može cvetić ?2313268246_c311a61ebb.jpg
Posted

Pa je*ote koja neaktivnost na ovom forumu. Di ste ljudi? :(

Posted

Orderka, ovo je odlično, samo bih ga ja zarotirala za jedan stepen udesno. Minja, šta je to na slici? Izgleda kao minijaturni putni baloni-sijamski blizanci.

Posted

slightly off topic, ali mislim da sam na pravom mestutreba mi pomoc: je l' zna neko dobar free stock photo sajt?ja sam nasla Stock.XCHNG i vrsi mi posao donekle, ali mi treba jos neki.unapred zahvalna :)

Posted (edited)
slightly off topic, ali mislim da sam na pravom mestutreba mi pomoc: je l' zna neko dobar free stock photo sajt?ja sam nasla Stock.XCHNG i vrsi mi posao donekle, ali mi treba jos neki.unapred zahvalna :)
To je jedini za koji ja znam. Ako postoji jos neki, nije dovoljno poznat odnosno nema neki fond fotografja.Ako ti je potrebno nesto konkretno u HQ pixelazi, imas foto forume pa pitaj fotografe, mozes takodje besplatno da dodjes do super fotografija.ja sam tako poklonio nekoliko fotografija u HQ. Edited by CowBoy
Posted

@maxividia: to su papirnati baloni za sastavljanje. slikao kroz lecu, zato su obrnuti

Posted
Pa je*ote koja neaktivnost na ovom forumu. Di ste ljudi? :(
bio na jednonedeljnom putu, ali evo ga bilans [racunajuci i neke RAW+JPEG fajlove] :Dpicture1xi8.pngcim proredim i processujem, bice :)
Posted
bio na jednonedeljnom putu, ali evo ga bilans [racunajuci i neke RAW+JPEG fajlove] :Dpicture1xi8.pngcim proredim i processujem, bice :)
jbt, kvantitativno smo tu negde, ja u Kini spucao 39Gb. :unsure:
Posted (edited)

Girl and ice cream2343447725_633ff80d06.jpg

Edited by minja
Posted (edited)

jevremova2299385969_26b3de7068.jpgvitraz2234058875_1ff972d1d7.jpg

Edited by pcelica
Posted

Ova nije ni umetnicka, a ni kreativna, cisto da ilustrujem lokalnu zivinu...paukqs3.jpg

Posted

grudvanje na plazi jezera michigan :)2356797144_e898240428_o.jpg

Posted (edited)

i evo za 1111-i post :)2357882416_f7736299a9_o.jpgedit: je li bolje?

Edited by jms_uk