maxivida Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 minividina drugarica?Buduća. Još uvek se nisu srele, osim dok su bile u stomacima svojih mama. Una je samo šest nedelja starija, ali već može u zubima da je nosi. ima vise kose od mene :DPa barem nešto da ima. žgepče tko zna o cemu bebe razmisljalju? happy.gifJa ne. Ali kladim se da bismo se iznenadili.
minja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Da se malo odmorimo od silnog prometa ovih dana. <_< Evo stolica:
pcelica Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 (edited) evo malo sevilje od prosle godinezgrada koja me podseca na tortu city hall sa ludim skulpturama na trgu ispreda od ovoga sam ostala potpuno bez teksta. neverovatno me dojmio prizorima na flikru jos, medj jms sam kontaktima ako nekog zanima Edited February 1, 2008 by pcelica
Indy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 (edited) ...http://www.flickr.com/photos/vinesci/ Edited February 5, 2008 by Indy
PussyGalore Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 (edited) greska Edited February 5, 2008 by PussyGalore
Zmitjkoe Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Odlicno!!!!!!! Svaka cast, neverovatno nebo u frame-u od zelenila!. Ja bih ipak uklonio onog frajera dole desno (odvlaci paznju).
makaronee Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 k?sz?n?m sz?pen!a/kromatomahija neprestana - zapravo sam je i sam bio ubrzo izcrnobjelio,ali me je posle [sedam godina] osvojila mekoca sive tkanine odela, talasna topografija rolke, delaturovska ciklama oblina diwana na gustoj vanili zida.
minja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 k?sz?n?m sz?pen!a/kromatomahija neprestana - zapravo sam je i sam bio ubrzo izcrnobjelio,ali me je posle [sedam godina] osvojila mekoca sive tkanine odela, talasna topografija rolke, delaturovska ciklama oblina diwana na gustoj vanili zida.Sve je to okej, ali imas gadan zuti overcast.
Recommended Posts