Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

josh malo danasje smirnujucje ulichne gestatokulshtinedanas0060001.jpg

Posted
josh malo danasje smirnujucje ulichne gestatokulshtine
sta bi?
Posted (edited)

@ jms_ukna shta prvo mislilo?izashlo malo iz opsega zaton shto se na trenutak zavrtelo u glavi - ka na ringishpilu - iz sepia-turobne muchno-dnevne klaustrofobesmirnujucje - zaton shto je musavo i podsecja na nechije detinjstvo :wink: tkdj ljuba prema random uhvacjenim ulichno-wubiranim alkosiranim motivima :dzabokreccina:und svi kudosi fotograferima ovde - prelisto sam sve, od zastrashujucjih masovnih kan(j)ona, apstrahovanih krushkadi, pejzazha u magli i lo-fi izmashtarija :wub:

Edited by palfoot
Posted (edited)

ajd da i ja probam malo sa ljudima. ovaj lik se konstantno vrpoljio i muljao nesto u torbi to je trajalo cca pola sata, te imam gomilu fotki, nadam se da nije frka ako pokacim one koje su meni interesantne bez obzira sto su slicne :)delias1lf1.th.jpgdelias5xg7.th.jpgdelias7te0.th.jpg

Edited by pcelica
Posted (edited)

uf, nesto mnogo maleshne ispadoshe :unsure: iz istog kafea al drugi ljudidelias8mr6.jpgocikn5.jpgedit> ha! nauchila kako da ispanu normalne :D

Edited by pcelica
Posted
i jos dve i necu vise :)
Ove dve su ti baš dobre :thumbsup:
Posted
Evo od mene nesto. prvi put ovde. Pozdrav.dance-7912.jpg
ne znam puno o fotkanju, al ove su mi boje i atmosfera super. i jel ovo desno od glavnog matt damon? :D
Posted

:D Ne, to je neka bugarska profi plesna grupa :lol: :lol: :lol:

Posted
Evo od mene nesto. prvi put ovde. Pozdrav.
Dobro došao, jako lepo uhvaćeni trenutci, slobodno šalji još.Prva i treća mogu i za desktop :)
Posted

Hvala na dobrodoslici, evo par fotki grada u kome zivim.Loznicapanoramaf.jpgLoznica-Ginko-biloba.jpgintermezzow.jpgpozdrav :rolleyes: