palfoot Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 josh malo danasje smirnujucje ulichne gestatokulshtine
jms_uk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 josh malo danasje smirnujucje ulichne gestatokulshtinesta bi?
palfoot Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 (edited) @ jms_ukna shta prvo mislilo?izashlo malo iz opsega zaton shto se na trenutak zavrtelo u glavi - ka na ringishpilu - iz sepia-turobne muchno-dnevne klaustrofobesmirnujucje - zaton shto je musavo i podsecja na nechije detinjstvo tkdj ljuba prema random uhvacjenim ulichno-wubiranim alkosiranim motivima :dzabokreccina:und svi kudosi fotograferima ovde - prelisto sam sve, od zastrashujucjih masovnih kan(j)ona, apstrahovanih krushkadi, pejzazha u magli i lo-fi izmashtarija Edited January 10, 2008 by palfoot
pcelica Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 (edited) ajd da i ja probam malo sa ljudima. ovaj lik se konstantno vrpoljio i muljao nesto u torbi to je trajalo cca pola sata, te imam gomilu fotki, nadam se da nije frka ako pokacim one koje su meni interesantne bez obzira sto su slicne :) Edited January 10, 2008 by pcelica
pcelica Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 (edited) uf, nesto mnogo maleshne ispadoshe iz istog kafea al drugi ljudiedit> ha! nauchila kako da ispanu normalne :D Edited January 10, 2008 by pcelica
micke Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 i jos dve i necu vise :)Ove dve su ti baš dobre
Nicol Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Evo od mene nesto. prvi put ovde. Pozdrav.ne znam puno o fotkanju, al ove su mi boje i atmosfera super. i jel ovo desno od glavnog matt damon? :D
stalex Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 :D Ne, to je neka bugarska profi plesna grupa :lol:
micke Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Evo od mene nesto. prvi put ovde. Pozdrav.Dobro došao, jako lepo uhvaćeni trenutci, slobodno šalji još.Prva i treća mogu i za desktop :)
stalex Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Hvala na dobrodoslici, evo par fotki grada u kome zivim.pozdrav
Recommended Posts