jms_uk Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 (edited) evo sveze nesto :) zima ili jesen? Edited January 6, 2008 by jms_uk
micke Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Engleska crkva (Begijnhof - Amsterdam)Ova dušu dala za HDR.Aj malo ljudi za promjenu: me myself and IBio jedan ovakav sličan u X-files evo sveze nesto :) zima ili jesen?šta god da je bolje je nego ovaj zaleđeni Beograd.
Skipping Girl Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dobar dan dobri ljudi.Imam jedno pitanjce - flickr mi trazi pare za pro akaunt nakon 3 meseca gratis perioda posto mi prebacise albume sa yahoo-a.Da li vi koji imate flickr pro placate ili koristite jeftinu opciju sa ogranicenjima aplouda?I da ne bude da trolujem - fotke muza mi koji ima strpljenja za hvatanje ugla (ja samo pokazujem prstom sta mi izgleda lepo) :D
jms_uk Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Da li vi koji imate flickr pro placate ili koristite jeftinu opciju sa ogranicenjima aplouda?placamoali npr, uzeh nekome skoro pro account kao gift, a oni i meni dodase jos 3 meseca na moj racun :))za 12 kinti godisnje vredi da se covek ne zeza sa ogranicenjima [ne samo upload, nego i setovi i kolekcije itd]
andjelija Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 (edited) Aj malo ljudi za promjenu: me myself and Ikako me tvoje oci podsecaju na wes borlanda, mog ljubimca . bas intezivna fotografija, svidja mi se. volela bih da vidim i druge opcije kropovonja. Edited January 9, 2008 by andjelija
Skipping Girl Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 placamoali npr, uzeh nekome skoro pro account kao gift, a oni i meni dodase jos 3 meseca na moj racun :))za 12 kinti godisnje vredi da se covek ne zeza sa ogranicenjima [ne samo upload, nego i setovi i kolekcije itd]Rodjace iz unutrashnjosti, falavi :D To mi bedak, nemogucnos' kreiranja setova i kolekcija, posto potrosih 2 godine zivota u kreiranju i tagovanju istijeh.Wub.Njuca pod pahuljama
micke Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 (edited) SkotskaKako se tebi posrećilo u toj Škotskoj, kao da si bio na Mesecu.Evo jedna sušta suprotnost onog tvog portreta:)Maka Edited January 9, 2008 by micke
Recommended Posts