January 6, 200817 yr Engleska crkva (Begijnhof - Amsterdam)Ova dušu dala za HDR.Aj malo ljudi za promjenu: me myself and IBio jedan ovakav sličan u X-files evo sveze nesto :) zima ili jesen?šta god da je bolje je nego ovaj zaleđeni Beograd.
January 9, 200817 yr Dobar dan dobri ljudi.Imam jedno pitanjce - flickr mi trazi pare za pro akaunt nakon 3 meseca gratis perioda posto mi prebacise albume sa yahoo-a.Da li vi koji imate flickr pro placate ili koristite jeftinu opciju sa ogranicenjima aplouda?I da ne bude da trolujem - fotke muza mi koji ima strpljenja za hvatanje ugla (ja samo pokazujem prstom sta mi izgleda lepo) :D
January 9, 200817 yr Da li vi koji imate flickr pro placate ili koristite jeftinu opciju sa ogranicenjima aplouda?placamoali npr, uzeh nekome skoro pro account kao gift, a oni i meni dodase jos 3 meseca na moj racun :))za 12 kinti godisnje vredi da se covek ne zeza sa ogranicenjima [ne samo upload, nego i setovi i kolekcije itd]
January 9, 200817 yr Aj malo ljudi za promjenu: me myself and Ikako me tvoje oci podsecaju na wes borlanda, mog ljubimca . bas intezivna fotografija, svidja mi se. volela bih da vidim i druge opcije kropovonja. Edited January 9, 200817 yr by andjelija
January 9, 200817 yr placamoali npr, uzeh nekome skoro pro account kao gift, a oni i meni dodase jos 3 meseca na moj racun :))za 12 kinti godisnje vredi da se covek ne zeza sa ogranicenjima [ne samo upload, nego i setovi i kolekcije itd]Rodjace iz unutrashnjosti, falavi :D To mi bedak, nemogucnos' kreiranja setova i kolekcija, posto potrosih 2 godine zivota u kreiranju i tagovanju istijeh.Wub.Njuca pod pahuljama
January 9, 200817 yr SkotskaKako se tebi posrećilo u toj Škotskoj, kao da si bio na Mesecu.Evo jedna sušta suprotnost onog tvog portreta:)Maka Edited January 9, 200817 yr by micke