minja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ma ljudi, nema magle u Londonu, to je jedna od onih urbanih legendi. Desi se ponekad ali je jako jako rijetko. Magla na koju svi pomisle je zapravo bila zagadjenje. Od kada je vecina domacinstava prestala loziti na ugljen i drvo, nestalo je i magle! Trol off.
Lancia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Lancia, di je to? ona druga(cinimise s kozom) je loodilo pejsaz!Sweet home Fuerteventura, jos kad bih znao da je uslikam kao ti,gde bi mi bio kraj.
Zmitjkoe Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 (edited) Edited December 29, 2007 by Zmitjkoe
micke Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Zašto ne staviš naziv/broj/bilo šta uz fotografiju, kako bi moglo lakše da se komentariše? Meni se ova izuzetno dopada u top 5 tvojih!
Dankan Ajdaho Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 (edited) Najsrećniji čovek na svetu.Snimljeno na Trgu republike večeras nešto pre ponoći. Edited January 1, 2008 by laki21
micke Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Najsrećniji čovek na svetu.Snimljeno na Trgu republike večeras nešto pre ponoći.Ova fotka je k'o rođena za naslovnu stranu nekih novina (dnevne ne čitam, pa ne znam ni da li je bilo sličnih)
Mil@n Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Meni se ne vidi Lakijeva, a ni par slika sa prošle strane, probao i u Mozzili /opera inače/.
alberto.ascari Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dolomiti, Kronplatz / Plan de CoronesPogled na zapad
Recommended Posts