roksi Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) +1 bas lepo i kompozicija u druge dve - veri najs. Edited August 25, 2019 by roksi
Gylfi Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Fala ljudi. [emoji4]@mustang Canon 200d sa 24mm prajmom.Korstio sam kit objektiv 18-55 intenzivno mesec dana da vidim šta mi najviše prija, i onda se prebacio na EF-S 24mm f2.8, što je najpribližnije 35-ici na full senzoru. Stvarno se mnogo brže trenira oko sa fiksnim objektivom.
bradilko Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 mislim stalno me odbija forum zbog nekih kilobqjti. dajte vise nesrecni moderatori vise tih kilobajti
Mil@n Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Odlična serija, druga najbolja (imho). Niko mi se ne javlja za nikona, da se ponovim nekim mirorleshčićem
mustang Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 (edited) On 26.8.2019. at 5:25, Gylfi Pleasure said: Fala ljudi. @mustang Canon 200d sa 24mm prajmom. Korstio sam kit objektiv 18-55 intenzivno mesec dana da vidim šta mi najviše prija, i onda se prebacio na EF-S 24mm f2.8, što je najpribližnije 35-ici na full senzoru. Stvarno se mnogo brže trenira oko sa fiksnim objektivom. canon po meni ima najlepse boje (kao i iphone od smartphones). nikon je odlican za detalje (kao samsung). ja na zalost vise ne mogu manuelno, oci me varaju, prestala sam licno da snimam samo zbog toga. kad blow out (bilo sa dslr ili red ili neke druge video kamere) nije mi u stvari u fokusu. sad sam spala na auto fokus. odlicno fotke, divne kadrove pravis hvala sto delis sa nama Edited December 5, 2019 by mustang
Gylfi Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Hvala za komentare, svaki puno znači sad na početku. @mustang Zeza te kratkovidost, dioptrija ili nekako ne možeš da oceniš? Ne razumem da je nepopravljivo. Pa ne možemo onda neke fotke bez drveća... Evo još jedna maglena tura sa Fruške.
mustang Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 imam astigmatizam na oba oka, vise ne mogu da nacentriram ostrinu. plus sam kratkovida i dalekovida.
Gylfi Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Ah, zajebano. Sorry ako je ispalo previše lično pitanje.
mustang Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 20 minutes ago, Gylfi Pleasure said: Ah, zajebano. Sorry ako je ispalo previše lično pitanje. ma jok. slabo ja imam licnih stvari da cuvam za sebe
Recommended Posts