May 21, 20195 yr dobra je ploče. intrigantna. kompoziciono zanimljiva. ceo drugi plan zatvoren planinama. odnos neba i kopna 50:50. klinac levo otvara kompoziciju, a opet, malo je nesrećno odsečen, ne odvlači na sebe previše iako je najviše šarfa na njemu. mene zanima da vidim nativni šot, jerbo je ovo crop, jelte.
May 22, 20195 yr On 21.5.2019. at 9:43, nisam ja said: dobra je ploče. intrigantna. kompoziciono zanimljiva. ceo drugi plan zatvoren planinama. odnos neba i kopna 50:50. klinac levo otvara kompoziciju, a opet, malo je nesrećno odsečen, ne odvlači na sebe previše iako je najviše šarfa na njemu. mene zanima da vidim nativni šot, jerbo je ovo crop, jelte. Jeste krop, prosto je tesko pohvatati sve elemente da se uklope, zato je onaj momak cudno kropovan ali jbg, bolje je sto je tu nego da ga nema nimalo. evo originalne a evo jos par obradjenih iz te serije
May 22, 20195 yr Slikao si mi klinca bez roditeljske saglasnosti, a sumnjam i da si njega pitao za dozvolu, evo palim auto i idem kod advokata... Vidimo se na rocistu, doakacu ja tebi, ovako ili onako
June 9, 20195 yr @caligula da, i dalje me zanima fotografija 100% ali sam bas 'zastranio' u smislu, ne razvijam se za ulicnu, tipicnu fotografiju. vise radim kao neki dozivljaj onoga sto slusam i tako prenesem u obradu. uglavnom je to vrlo jednostavno: npr: a ovako nesto, jako slabo radim, a nije da me ne zanima - ulicna fotografija [bez ili sa ljudima]
June 9, 20195 yr Sjajno Pa nisi zastranio™ vise nego obicno uvek si kvalitetno kontemplirao druga kida btw