February 11, 20196 yr Што ти је бре човече, па их нижеш све бољу од боље? Спремаш изложбу? Свака част, она са Москвичем је антологијска.
February 11, 20196 yr On 4.2.2019. at 14:10, vladavsnarod said: Upozorenje za osobe sa slabijim stomakom i za one koji nisu gledali Opstanak. Na safariju smo naleteli na lavicu koja je ubila zdrebnu zebru, a bebu zebre (fetus?) je odnela lavicima da ruckaju. Reveal hidden contents Ti to živiš u nekim afrikama ili si samo bio turistički?
February 12, 20196 yr 22 hours ago, Frank Pembleton said: Ti to živiš u nekim afrikama ili si samo bio turistički? Zivim u Keniji.
February 14, 20196 yr 4 hours ago, vladavsnarod said: Who dat? neki kenijac koji je dolazio u jugoslaviju, i snimio reklamu za kluz konfekciju
February 14, 20196 yr Mislis Steva Sumadinac Kazu da je dolazio na svaki prijem u ambasadi, ali od kada su se preselili (zgrada Ex-Yu ambasade je pripala Slovencima valjda), nije mu usput.
February 14, 20196 yr On 11.2.2019. at 19:59, namenski said: Што ти је бре човече, па их нижеш све бољу од боље? Спремаш изложбу? Свака част, она са Москвичем је антологијска. pregledao sam šta imam u albumima na fejsu...ovako kompresovane. i ja ih nisam video godinama. Edited February 14, 20196 yr by Musky
February 16, 20196 yr Preinačiše odluku, te će i nagrade za fotografiju, montažu itd biti prezentovane u klasičnom formatu.