nisam ja Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 nespretno otfikarena ruka na prvoj samo. ostalo ok.
Frank Pembleton Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 @chaleMalo si kuburio sa prostorom?...shiit has hit the fan....
Mil@n Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 (edited) If i may, kompozicija na par njih može bolje (prva i poslednje dve, model zanemaren zbog prozora i neke fleke dole levo u ćošku predposlednja, na poslednjoj bolje da vidimo manje lutke umesto druge noge i levog kuka tj trebao si uhvatiti i nju celu i celu lutku), al glavna primedba na farmerke i rolku, ako se već išlo u studio, moglo se nešto bolje smisliti. Crna kombina majica na bretele i štikla - mnogo bolje, barem za moj ukus. Edited December 27, 2017 by Mil@n
nisam ja Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 stidljiva je ova modelkinja. dosta krije šake. treba voditi računa o tome kod ovakve staged fotografije. recimo da prstići ne vise ko viršlice na drugoj. mislim to koga zanima. ja nikad ne bih imao živaca za takav rad. ova s prozorom ne pripada seriji, a i načelno se treba odlučiti da li radiš bw seriju ili kolor. moram da turam ovaj smajli da ljudi ne bi preozbiljno ovo shvatali.
ChaLe Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 21 hours ago, Frank Pembleton said: @chale Malo si kuburio sa prostorom? ...shiit has hit the fan.... malo vise... falio mi metar unazad... zasad su smao probe. nisam dosad imao prilike da radim studio
ChaLe Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 21 hours ago, nisam ja said: stidljiva je ova modelkinja. dosta krije šake. treba voditi računa o tome kod ovakve staged fotografije. recimo da prstići ne vise ko viršlice na drugoj. mislim to koga zanima. ja nikad ne bih imao živaca za takav rad. ova s prozorom ne pripada seriji, a i načelno se treba odlučiti da li radiš bw seriju ili kolor. moram da turam ovaj smajli da ljudi ne bi preozbiljno ovo shvatali. hvala na savetu. kao sto rkeoh gore... isporbavam studio i osveljenje i rad sa modelima. svaki savet dobrodosao
ChaLe Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 21 hours ago, Mil@n said: If i may, kompozicija na par njih može bolje (prva i poslednje dve, model zanemaren zbog prozora i neke fleke dole levo u ćošku predposlednja, na poslednjoj bolje da vidimo manje lutke umesto druge noge i levog kuka tj trebao si uhvatiti i nju celu i celu lutku), al glavna primedba na farmerke i rolku, ako se već išlo u studio, moglo se nešto bolje smisliti. Crna kombina majica na bretele i štikla - mnogo bolje, barem za moj ukus. blagodarim na sugestijama
Frank Pembleton Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 malo vise... falio mi metar unazad... zasad su smao probe. nisam dosad imao prilike da radim studioPa to, vidim da nema prostora da senka "padne" van kadra...Mislim, ako se želi...
Dankan Ajdaho Posted December 28, 2017 Posted December 28, 2017 On 12/23/2017 at 8:57 AM, Haralampije said: izlog prodavnice neke propale drustvene firme Divčibare?
mustang Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 (edited) tema ljubomora? odlicne Edited December 31, 2017 by mustang
ToniAdams Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 On 23/12/2017 at 8:55 PM, nisam ja said: genijalno, severnjacka uteha
Recommended Posts