December 27, 20177 yr If i may, kompozicija na par njih može bolje (prva i poslednje dve, model zanemaren zbog prozora i neke fleke dole levo u ćošku predposlednja, na poslednjoj bolje da vidimo manje lutke umesto druge noge i levog kuka tj trebao si uhvatiti i nju celu i celu lutku), al glavna primedba na farmerke i rolku, ako se već išlo u studio, moglo se nešto bolje smisliti. Crna kombina majica na bretele i štikla - mnogo bolje, barem za moj ukus. Edited December 27, 20177 yr by Mil@n
December 27, 20177 yr stidljiva je ova modelkinja. dosta krije šake. treba voditi računa o tome kod ovakve staged fotografije. recimo da prstići ne vise ko viršlice na drugoj. mislim to koga zanima. ja nikad ne bih imao živaca za takav rad. ova s prozorom ne pripada seriji, a i načelno se treba odlučiti da li radiš bw seriju ili kolor. moram da turam ovaj smajli da ljudi ne bi preozbiljno ovo shvatali.
December 28, 20177 yr 21 hours ago, Frank Pembleton said: @chale Malo si kuburio sa prostorom? ...shiit has hit the fan.... malo vise... falio mi metar unazad... zasad su smao probe. nisam dosad imao prilike da radim studio
December 28, 20177 yr 21 hours ago, nisam ja said: stidljiva je ova modelkinja. dosta krije šake. treba voditi računa o tome kod ovakve staged fotografije. recimo da prstići ne vise ko viršlice na drugoj. mislim to koga zanima. ja nikad ne bih imao živaca za takav rad. ova s prozorom ne pripada seriji, a i načelno se treba odlučiti da li radiš bw seriju ili kolor. moram da turam ovaj smajli da ljudi ne bi preozbiljno ovo shvatali. hvala na savetu. kao sto rkeoh gore... isporbavam studio i osveljenje i rad sa modelima. svaki savet dobrodosao
December 28, 20177 yr 21 hours ago, Mil@n said: If i may, kompozicija na par njih može bolje (prva i poslednje dve, model zanemaren zbog prozora i neke fleke dole levo u ćošku predposlednja, na poslednjoj bolje da vidimo manje lutke umesto druge noge i levog kuka tj trebao si uhvatiti i nju celu i celu lutku), al glavna primedba na farmerke i rolku, ako se već išlo u studio, moglo se nešto bolje smisliti. Crna kombina majica na bretele i štikla - mnogo bolje, barem za moj ukus. blagodarim na sugestijama
December 28, 20177 yr malo vise... falio mi metar unazad... zasad su smao probe. nisam dosad imao prilike da radim studioPa to, vidim da nema prostora da senka "padne" van kadra...Mislim, ako se želi...
December 28, 20177 yr On 12/23/2017 at 8:57 AM, Haralampije said: izlog prodavnice neke propale drustvene firme Divčibare?